Ostalo

Što nastaje kad se sretnu dvije kraljice malih ekrana?

Što nastane kad se sretnu kraljica televizije Oprah Winfrey i kraljica kiča Kim Kardashian? Sladunjavi intervju pun ekskluzivnih priznanja! Dvije su dame sočnih tema imale napretek, od Kanyea Westa koji je postao pridruženi član obitelji, do teških i dubokih pitanja o novcu, slavi i eksploataciji intime.

RTL
24.06.2012 18:16

Fenomen obitelji Kardashian našao se na tapeti Oprah Winfrey , a najpoznatija članica, 31-godišnja Kim , pokazala se potpuno spremnom da podigne gledanost Oprine potonule TV postaje. Ekskluzivno i po prvi put, ispričala je kako joj je Kanye West od prijatelja postao novi dečko.

I dok je njezin brak trajao sad već legendarna 72 dana, mlađa sestra Khloe, koju su nekad nazivali i najnezrelijom sestrom, zapravo se pokazala kao najzrelija u cijeloj obitelji. Brak s košarkašem Lamarom još uvijek traje, a ona izbjegava tračeve o sebi.

I tako dolazimo do mozga ove reality operacije koja danas zgrće na stotine milijuna dolara godišnje – majke Kris Jenner i njezina supruga Brucea, bivšeg sportaša kojeg je upravo supruga uvukla u nemilosrdni svijet televizije i šoubiznisa.

Tabloidnih tema u ovoj obitelji doista ima kao u nekoj tvornici tračeva, a oni, iako im kamere vire u sve kuteve kuće, zapravo beskrajno uživaju i ne obaziru se na zlonamjernike. Zašto bi se i obazirali, kad svaki masni trač pretvaraju u suho zlato.

Cijeli intervju s Kardashianima pogledajte u prilogu!