Play ponuda
Play ponuda
Kraj romanse

Što sad ljubav ima s tim: Irina potvrdila prekid veze s Ronaldom

Šuškalo se kako je ona odbila doći na proslavu rođendana njegove majke te ih je to odvojilo, a izvor blizak Daily Mailu rekao je: 'Cristiano je htio iznenaditi svoju majku s obzirom da je s Irinom proveo Božić u Dubaiju, a zato je s majkom htio biti za njen rođendan. Irina nije htjela ići s njim'.

Image

Irina Shayk, Cristiano Ronaldo

Foto: Facebook
I.H./ 18.1.2015. u 9:12
Play ponuda

Irina Shayk prekinula je vezu s Cristianom Ronaldom.

Glasnogovornica ove manekenke vijest je potvrdila u subotu.

"Možemo potvrditi kako je Irina prekinula vezu od pet godina s Cristianom".

Šuškalo se kako je ona odbila doći na proslavu rođendana njegove majke te ih je to odvojilo, a izvor blizak Daily Mailu rekao je: "Cristiano je htio iznenaditi svoju majku s obzirom da je s Irinom proveo Božić u Dubaiju, a zato je s majkom htio biti za njen rođendan. Irina nije htjela ići s njim".

"Irina je svašta govorila te je Ronaldo stao na stranu majke. To je bila kap koja je prelila čašu jer ionako se unazad nekoliko mjeseci nisu dobro slagali", dodao je izvor.

Međutim, Irinina glasnogovnornica opovrgnula je ove glasine.

"Irina je bila bliska s njegovom obitelji tijekom cijele veze. Bilo kakve negativne tvrdnje su potpuno netočne i to nije bio razlog njihovog prekida. Irina nema daljnjih komentara", rekla je glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Obožavatelji su ispitali stanje njihove veze još kad se Irina nije pojavila na dodjeli Zlatne lopte, a tu večer je Ronaldo nije spomenuo u zahvalnom govoru. Stoga je ona njega uklonila sa društvenih mreža. Dovoljno fer.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba