Ostalo

Što se događa? Britney Spears ugasila Instagram profil, fanovi zabrinuti no sve bi mogao biti taktički potez

Pjevačica je izazvala mnogo pomutnje gašenjem Instagram profila, a uz sve što joj se nedavno događalo u životu, fanovi su počeli postavljati pitanja njezinog mentalnog zdravlja.

RTL.hr
15.09.2021 17:00

Instagram profil Britney Spears u ponedjeljak je iznenadno ugašen što je pokrenulo mnoga nagađanja zabrinutih fanova.

No, sljedećeg je dana Britney odlučila stati na kraj brojnim šuškanjima o razlozima gašenja profila i potvrdila da iza njezine odluke ustvari stoje pozitivni razlozi.

Ne brinite... samo sam uzela malu pauzu od društvenih mreža kako bih proslavila svoje zaruke. Brzo ću se vratiti", napisala je na svom Twitter profilu na kojem inače nije toliko aktivna kao na Instagramu.

Pjevačica se zaručila prije nekoliko dana. Njezin dečko, glumac i fitness instruktor Sam Asghari , zaprosio ju je netom nakon što je njezin otac, Jamie Spears , predao zahtjev kojim traži da ga se ukloni kao legalnog skrbnika svoje kćeri uslijed ogromnog medijskog pritiska i optužbi na njegov račun.

Britney Spears

(FOTO: www.profimedia.hr)

Britney za dva tjedna očekuje sudsko saslušanje koje bi moglo odlučiti o skidanju skrbništva, pod kojim se nalazi posljednjih 13 godina.

Pjevačica je u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu objavljivala mnoge provokativne fotografije, od kojih su neke izazvale negativan publicitet, zbog čega se postavlja pitanje je li povukla potez s gašenjem profila kako bi si osigurala bolju poziciju na sudu.

britney

Posljednja u nizu, nakon što je pozirala u toplesu, bila je snimka njezine guze u tangama.

"Evo snimke da možete vidjeti da je ovo zaista moja guza. Bez filtera, bez prikrivanja, prava stvar... Psss, snimam se koristeći selfie-štap i uvijek ću se tako snimati. On uvijek stoji, ne odgovara ti i veoma je pouzdan'', napisala je pjevačica ispod videosnimke koja je zgrozila mnoge pratitelje koji su se zabrinuli za njeno mentalno zdravlje.