Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Život Nine Morić

Što se dogodilo uspješnoj djevojci iz Zagreba?

Bila je hrvatska manekenska nada. Otišla je u Milano i svi su od nje očekivali novu svjetsku zvijezdu. Nina Morić doista je nanizala naslovnice, ali ne zbog uspješne karijere, već zbog neuspješnog privatnog života. Razvodi, operacije, depresije.

RTL/ 12.11.2013. u 17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Malo je onih koji se nakon svih životnih skandala i plastičnih operacija Nine Morić, na njezin spomen sjete prelijepe tinejdžerke koja je devedesetih godina sve oko sebe osvajala prirodnom ljepotom i onim nečim što joj je kasnije otvorilo sva vrata svjetske showbizz scene.

"Da, ona je izašla u svijet elita, gradska pojava mnogo ranije i sredine 90-ih, lijepa i primjećivali je u kafićima, glumila je u spootu Tonija Cetinskog 'Tvoje tijelo'", rekao je novinar Vladimir Milinović.

Upravo joj je njezino gotovo savršeno isklesano tijelo i osiguralo uspjeh. Pobjeda na prestižnom elitnom natjecanju 1996. godine lansirala ju je u svijet showbizza. A istom tom tijelu divio se čitav svijet kada je zaplesala u spotu Rickyja Martina

"Njezina karijera je neobičnija od realityja, doista svjetski uspjeh, ali taj svijet tabloida je nju uzeo", dodao je Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A uzeo ju je, rekli bi na najjače - poletjela je visoko na krilima prvotnog uspjeha. Bila je mlada, lijepa, uspješna i sretno zaljubljena u Fabrizia Coronu koji ju je, ispostavit će se kasnije - i uništio.

Dečko je ubrzo postao i suprug pa otac njihova sina. No, mnogi će reći da je jedno bio oduvijek, a to je kriminalac.

Upravo se čita

Image
ZANIMLJIV NAZIV

Paulinino glavno jelo je njemačko, a vole ga i brojni Hrvati: 'Ovo je vjerojatno najkraći recept na svijetu'

Policija je, nakon što je ušla u trag prljavim poslovima njezina supruga, sumnjičila i nju.

Tada je Nina počela sumnjati u ljubav svog života pa se šest godina nakon vjenčanja rastala od Corone. Doduše, razvod je podnijela, ali službeno će postati tek nekoliko godina kasnije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo su te godine i najkritičnije u Nininu životu. Dva puta se pokušala ubiti, uglavnom zbog Corone.

Nedavno je svoje novo lice pokazala i u domovini, i to velikim povratkom na modne piste.

Ninin žviot je satkan od malo smijeha i puno suza. Veselje je pronašla u novom suprugu Massimu Dossiju, za kojeg se vjenčala na budističkoj ceremoniji.

No, i ta je ljubav pukla, nakon svega dva mjeseca braka. Ali javnost je više šokirala izjavom da ju je otac kao malenu zlostavljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon svega što je prošla, pitanje je samo može li se Ninu Morić gledati kao ljepoticu iz susjedstva, kojoj je slava uništila život, ili smo bogatiji za još jednu tabloidnu starletu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
wow

Nives Celzijus i Ivana Knoll u najseksi izdanju ikad: 'Pokušaj nas razdvojiti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba