Ostalo

ŠTO VI MISLITE? Tviteraši tvrde da Harry nije pjevao himnu na kraljičinom sprovodu

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima, kako kažu korisnici istih, Harry ne pjeva državnu himnu u čast pokojne kraljice Elizabete II.

T.M.
19.09.2022 18:30

U Westminsterskoj opatiji na sprovodu kraljice Elizabete II. pojavilo se oko dvije tisuće počasnih gostiju među kojima se spominju imena najvećih državnih moćnika, premijera, predsjednika i monarha države. Posljednji ispraćaj počeo je u opatiji, dok će pokop biti večeras, u krugu najbliže obitelji u kapeli svetog Jurja nedaleko od dvorca Windsor.

Pročitajte još
NAJUPEČATLJIVIJE FOTOGRAFIJE SA ISPRAĆAJA KRALJICE ELIZABETE II.: Njena tužna unučad i praunučad slamaju srce

Nakon mirnog i dostojanstvenog državnog pogreba kraljice Elizabete II. na društvenim mrežama pojavile su se kritike na račun princa Harryja. Mnogi pišu kako nije pjevao nacionalnu himnu Velike Britanije te je takvim ponašanjem pokazao, kako stoji u komentarima, nepoštovanje prema svojoj baki, najdugovječnijoj britanskoj vladarici.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Snimka s državnog pogreba ubrzo je postala viralna, a komentari su podijeljeni. I dok neki pišu kako namjerno nije pjevao himnu u čast kraljice, drugi komentiraju kako je jedva susprezao suze. ''Je li ja dobro vidim? Princ Harry nije pjevao nacionalnu himnu, pokazao je apsolutno nepoštovanje'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.