Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Osvrt na Hrvatice i nogomet

Što žene nogometaša kažu na ždrijeb

Nogomet je u Lijepoj našoj uistinu najvažnija sporedna stvar na svijetu. Naime, od petka i izvlačenja parova za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, ne prestaje priča o našem loptačkom umijeću i spektakularnom otvaranju s domaćinima. Dokaz su i žene nogometaša.

RTL/ 9.12.2013. u 17:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da moda i nogomet često idu ruku pod ruku, još jednom smo se uvjerili na božićnom partiju koji su organizirale domaće žene nogometaša. U jednom su se složile - Hrvatice su, kad je o modnim krpicama riječ, itekako in.

"Mislim da su Hrvatice iznimno modno osviještene, jer kad se pogledaju neke druge zemlje u Europi, uvijek se taj neki ulični stil koji je trenutno jako popularan zapravo dosta preslikava u Zagrebu, to mi je jako drago i Hrvatice drže do sebe. Ali mislim da osim tog stila, su stvarno jedne od najljepših cura Europe", rekla je Mirela Forić Srna, modna urednica.

Upravo su Europa, ali i ostatak svijeta, nestrpljivo iščekivali nogometni ždrijeb za Brazil, koji je Hrvatskoj donio Kamerun, Meksiko, ali i domaćine - brazilske nogometne velikane.

"Pa ja sam jako zadovoljna sa time, jer se ja ničega ne bojim. Uvijek sam rekla, čvrsto treba vjerovati, oni znaju što rade. Oni su pametni, ekipu treba pripremiti, mislim da je prekrasno to što poslije finala je početna utakmica jedna od najvažnijih, i odmah je zapala Hrvatsku, to je jako lijepo", rekla je Anica Kovač, bivša miss Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Imati izbornika nogometne reprezentacije u obitelji Anici je ponos i dika.

"Ne moraš narod zavaravati, ni osjećaje, imati disciplinu, to on na svoj način jako dobro radi. Ja sam jako ponosna, tako da mi je jako drago", dodala je Anica.

Upravo se čita

Image
DRUGI CIKLUS

Nakon vaganja u 'Životu na vagi': Željka i Anja su izgubile najviše na vaganju, a Marija napustila show

RTL/ 9.12.2013. u 17:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slavi 41. rođendan

Raskošna galerija! Znate li kako je Meghan Markle izgledala prije nego što se udala za princa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba