Ostalo

Stojanovićev baršunasti auto postao je prava atrakcija: provjerili smo kakav je osjećaj proći rukom preko...

Najpoznatiji Audi u Lijepoj našoj, već mjesec dana vozi se okolo s maskom. I to baršunastom. Neobične folije kojima je Dinamovac Petar Stojanović obložio svog limenog ljubimca, mame poglede Zagrepčana, a mame i na maženje. Istražili smo kakav je osjećaj proći rukom preko ovog plišanca

Ida Balen
22.01.2016 17:56

Dečki će se nabrijati na mašinu automobila, no žene su malo osjetljivija bića pa je baršun pod prstima za njih uvijek privlačna priča.

Ljubav prema svom automobilu nogometaš Petar Stojanović je pokazao kupivši mu najmoderniju opravicu. Nismo mogli odoljeti, a da ne opipamo ovu jurilicu.

E sad... Problemski smo pristupiti ovoj situaciji sa nekoliko praktičnih pitanja.

Činjenica je da se za baršun sve lijepi, kako cure, tako i dlake, a budući da Petar voli plavuše, to se pitanje samo nameće.

"Dobro pitanje... Ono što za majice imamo za skidanje, tako ću morati i ja. Znači neće plavuše patiti zbog toga, smjet će u auto. Nije problem", kaže kroz smijeh Dinamov igrač Petar Stojanović.

A u pauzama može i leći na auto... Teški treninzi, a kreveta nema u blizini. Nikakav problem.

"Pa da, mogu i spavati gore", kaže Petar.

I kod vožnje, baršun ima prednosti...

"Kad izbaciš ruku, onda je dobar osjećaj. Možeš gladiti nešto. Kad ti je malo dosadno, možeš ga i gladiti", kaže Petar.

Dečko koji se voli našaliti na vlastiti račun. Simpatičan i spontan, našu je naklonost kupio. A sebi je kupio ono što je htio, zato što je mogao.

Za oko tri tisuće eura ostvario si je dječački san. Možda nema Batmobil, ali ovaj Petarmobil sasvim mu je dovoljan. Privlačenje pažnje, nije, tvrdi, ono što je htio postići. No zanimanje prolaznika uvijek ga zabavi.

Auto se malo teže održava, ali i taj dio mu je, kaže, fora.

"Moraš ga ručno prati, ne smiješ ga na one automatske četke, tako da nije nikakav problem. Jedino malo duže treba da se posuši, ali drugo nije problem", kaže Petar.

Iako je u Zagreb iz Ljubljane došao tek prije dva tjedna, zbog svog je auta već prava medijska atrakcija. Ovom dvadesetogodišnjem Dinamovcu želimo da tako bude i zbog dobrog noogmeta.