Ostalo

Strašna životna priča: Eminemova bivša supruga hitno hospitalizirana, ovo je treći put da je pokušala...

Bivša supruga repera Eminema je hospitalizirana nakon navodnog pokušaja samoubojstva.

Tabloid.hr
11.08.2021 13:00

Kim Scott hospitalizirana je nakon što su na njezinim rukama i nogama pronađene posjekotine, prenosi strani mediji. Također, Kim se našla u sukobu s policijom nakon što su se oni zajedno s bolničarima odazvali pozivu da si netko pokušava oduzeti život u njezinoj kući u Michiganu, otkriva detalje portal TMZ.

To se sve događalo 30. srpnja, a reperova ekscentrična bviša supruga pronađena je i u lokvi krvi. Do sukoba s policijom i bolničarima došlo je odmah nakon što su joj pokušali pomoći. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je prošla liječničku i psihološku procjenu. Trenutno se oporavlja kod kuće, iako nije poznato ima li dodatnu pomoć. Eminem i Kim počeli su hodati kada je njoj bilo svega 15 godina.

Kim Scott

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par je počeo živjeti zajedno dok su išli u srednju školu i to onda kada je Kim sa sestrom blizankom Dawn pobjegla od kuće te se uselila u kuću Eminemove majke Debbie . U svojim memoarima, Debbie je otkrila kako je Kim u početku bila dobra i slatka cura kojoj je željela pružiti bolji život, no kako je reper bio sve zaluđeniji njome, tako je ona počela iskorištavati situaciju. Par se često burno svađao pa mirio, a u jednom od prekida reper je krenuo dalje s djevojkom koja je bila potpuna suprotnost Kim, no onda se saznalo kako Kim čeka dijete. 1995. godine rođena je Hailie , no paru niti ona nije donijela mir i stabilnost. 1996. godine bili su u teškoj financijskoj, ali i emotivnoj situaciji pa se reper ponovno preselio mami, a Kim s kćerkicom u jednosobni stan. U to vrijeme, Eminem je stvorio svoj alter-ego te počeo pisati nasilne pjesme o svojoj djevojci.

1999. godine par se vjenčao unatoč brojnim problemima koji nisu prestajali. U ljeto 2000. Eminem je tijekom koncerta u Detroitu izvukao lutku na napuhavanje koja je neodoljivo podsjećala na Kim te je izveo pjesmu istog naziva za koju ga je supruga molila da ju ne izvodi. U pjesmi reper prijeti Kim da će ju ubiti, a tijekom nastupa počeo je šakama udarati lutku. U jednom kasnije intervjuu, Kim je priznala kako je tu večer otišla kući nakon koncerta te se pokušala ubiti.

Mjesec dana kasnije, reper je zatražio razvod, iako neka izvješća kažu kako je tražio razvod dva mjeseca ranije nakon što je optužen za fizički nasrtaj na muškarca koji je navodno imao aferu s njegovom ženom. Par se ljubio na parkiralištu jednog noćnog kluba kada je do njih došao bijesni reper te udario muškarca s pištoljem u glavu. Slučaj nikada nije došao na sud, a Eminem je dotičnom isplatio 100 tisuća dolara odštete.

"Gledala sam njegove fotografije s drugim ženama i čitala o njegovim zabavama s groupie djevojkama, no uvijek sam mu držala leđa", istaknula je kasnije Kim koja se s bivšim suprugom ponovno vjenčala 1996. godine nai iznenađenje baš svih. Tri mjeseca kasnije, Eminem je ponovno predao papire za razvod, no to nije baš nikoga iznenadilo. Kim je kasnije otkrila kako je njihovu vezu uništila njegova slava koja ga je promijenila, no istaknula je kako se uvijek trudio biti dobar otac njihovoj kćeri, unatoč problemima s drogom.

2015. godine Kim si je ponovno pokušala oduzeti život, zabivši se s automobilom u stup. "Žao mi je, ali da, bila sam pijana, na tabletama te sam namjerno ciljala stup", iskreno je priznala Kim koja s bivšim suprugom dijeli zajedničko skrbništvo nad kćeri.

2016. godine Kim je zadesila nova tragedija kada se njezina sestra blizanka i beskućnica predozirala heroinom. Ona je prije smrti otkrila kako je više puta tražila i sestru i repera za pomoć, no nije ju odbila. Ipak, reper je kasnije zatražio te dobio skrbništvo nad njezinom kćeri Alainom. Također, reper ima skrbništvo nad Whitney, Kiminom kćeri iz druge veze. Kim ima ukupno četvero djece, a ističe kako je s bivšim ostala u prijateljskim odnosima zbog djece te kako je bio uz nju u teškim vremenima, posebno nakon sestrine smrti.