Ostalo

Stresan razgovor bivšeg bračnog para: Affleckov razgovor s bivšom suprugom ga naživcirao pa je palio...

Žustra rasprava je bila u tijeku kada je Ben Affleck morao "utjehu" potražiti u cigaretama

L.K.
23.03.2022 18:00

Glumac Ben Affleck i njegova bivša supruga te kolegica Jennifer Garner i dalje su bliski unatoč rastavi 10-godišnjeg braka 2015. godine. Nedavno su ih paparazzi uočili dok je bivši bračni par vodionapetu raspravu na ulici uLos Angelesu. Da je stresan razgovor bio u tijeku, dodatno potvrđuje činjenica da je Ben morao zapaliti cigaretu kako bi lakše podnio raspravljanje.

Bivši par je svoj brak okrunio s troje djece:16-godišnju Violet , 13-godišnjaSeraphinui 10-godišnjeg Samuela .

Ben Affleck

Treba napomenuti kako je nedavno Ben svoju sreću pronašao s Jennifer Lopez koju je zaručio, no sve je stalo njihovim prekidom u siječnju 2004. godine. Točno 17 godina kasnije, u siječnju 2021. godine objavljena je fotografija poljupca Afflecka i Lopez koja je svijetu potvrdila njihov novi početak kao ljubavnog para, ovog puta zrelijeg i spremnijeg na suočavanje s izazovima. (FOTO: Profimedia)

S druge strane, ne mora značiti da je nužno riječ o međusobnoj svađi. Ipak je Jennifer Garner podržala Bena Afflecka pri liječenju njegove ovisnosti o alkoholu i to nakon njihovog razvoda 2017. godine. Tada je 49-godišnji glumac uspješnozavršio liječenje od ovisnosti o alkoholu.

U međuvremenu, novi/stari par je posljednji put viđen nakon što je Affleck pronašao novi dom u koji se uselio s novom partnericomJ-Lo.

Par je navodno potrošio više od 50 milijuna dolara na luksuznu vilu, pisao je svojevremeno TMZ.

Ben Affleck

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još
Hoće li Ben Affleck staviti zaručnički prsten pod bor? 'Bit će to nevjerojatna godina, ima sve što je...

Imanje koja ima gotovo 1 900 kvadratnih metara smješteno jeu luksuznoj losanđeleskoj četvrti Bel Air. Ondje su Lopez i Affleck sebi i svojoj djeci priuštili vilu s 10 spavaćih soba i 17 kupaonica.

Sigurno će to biti dovoljno mjesta za Benovu djecu, kao i za Jenniferine blizance, 14-godišnjeg Maxa i Emmeu koje dijeli s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem .

Ben Affleck

(FOTO: Profimedia)

Prije ponovnog početka viđanja s Benom, glumica i pjevačica J. Lo živjela je na adresiu Miamiju, no izgleda kako je zbog ljubavi spremna promijeniti i to i to zbog zajedničkog života.

Podsjećamo kako je svjetski poznati par primijećen dok su tražili idealnu kuću za novi životni početak na Beverly Hillsu, Bel Airu i Holmby Hillsu i to još od srpnja 2021. godine.

Pročitajte još
Koja čašica više ili problemi u vezi? Otkriveno zašto Affleck radi ovakve grimase koje će vas definitivno nasmijati