Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
stvarno, a ne virtualno druženje

Stroga mama: Kate Winslet zabranila djeci Facebook, Twitter i Instagram

Kate Winslet zabranila je djeci da koriste društvene mreže u obiteljskom domu, a ona i njen partner nikada ne nose mobilne telefone u spavaču sobu

Image
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
Vijesti.hr/ 1.11.2015. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Kate Winslet ne vidi nikakve prednosti u korištenju društvenih mreža. Osim što nema profil ni na jednoj mreži, zabranila je i svoj djeci ulogiravanje na Facebook, Twitter i Instagram dok su doma.

"Društvene mreže imaju veliki utjecaj na samopouzdanje mlade žene jer sve što rade jeste da se urede tako da se svide ljudima. I do čega to dovodi? Do poremećaja u ishrani. Od toga mi proključa krv i to je razlog zbog čega nema korištenja društvenih mreža u mom domu", rekla je.

Četrdesetogodišnja glumica, koja vrlo dobro usklađuje uspješan poslovni život s onim privatnim, smatra kako bivanje na društvenim mrežama samo vodi eroziji obiteljskih odnosa.

"Roditelji gube kontrolu. Imate roditelje koji su digli ruke i to je tako. Morate komunicirati s njima. Ne dozvolite im da spavaju s uređajima. Igrajte monopola, crtajte i sl. Kada mi idemo u kafić, obavezno ponesemo olovku i papir kako bismo igrali neku igricu", kazala je.

Također je dodala kako roditelji moraju paziti što im djeca rade online zbog njihove vlastite sigurnosti.

Kate ima troje djece: 14-godišnju Miu, 11-godišnjeg Joa i 22-mjesečnog Beara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dokle je to došlo

Modni mačak malo se zaigrao: u nekoliko dana uz pomoć fotošopa preletio Dubai, Pariz i New York

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba