Ostalo

Stublić zbog teških ozljeda ne izlazi iz kuće!

Doček Nove godine za Juru Stublića pretvorio se u najgoru noćnu moru. Uoči nastupa u Čakovcu, roker je zaradio prijavu za ometanje javnog reda i mira, ali i brojne ozljede koje mu je, tvrdi, nanio organizator koncerta. Zbog incidenta je jako potresen i ne želi stati pred kamere, ali nam je telefonski sve prepričao.

RTL
06.01.2013 18:20

Jura Stublić još se oporavlja od drame koju je proživio na Silvestrovo . Kaže da ga je uoči koncerta u Čakovcu napao organizator Mladen Muhek i ozlijedio mu kralježnicu. Ne osjeća se dobro, zatvorio se u kuću te izbjegava kamere. Slabim glasom o svemu progovara telefonom i tvrdi- žrtva je teške prevare.

Polovicu honorara od 50 tisuća kuna nije htio preuzeti, jer time bi, poručuje, prekršio zakon. To je Muheku, kaže Stublić, bio povod da ga napadne.

"Ispostavilo se da je on uplatio samo pola honorara i da želi polovicu uplatiti u gotovini te da uopće nije platio poreze i naravno ja na takav način poslovanja nisam mogao pristati", rekao je Jura.

Tražio je da mu Muhek pokaže uplatnice o honoraru i potvrde da je uplatio pripadajuće poreze, na što je ovaj navodno poludio i počelo je maltretiranje.

"Kad je on mene napao, oborio me na zemlju pa sam zapomagao, zvao upomoć i vikao svojim dečkima iz benda koji su bili u susjednoj prostoriji, da zovu policiju. Oni su to uradili, pozvali policiju", dodao je.

Sada je na policiji da utvrdi tko govori istinu. Do odvjetnika Mladena Muheka, koji ga zastupa, danas se nije moglo doći, ali iz priopćenja koje je nakon incidenta poslao portalu eMeđimurje jasno se vidi da niti druga strana neće odustati od svoje priče.

Muhek tvrdi da je Stublić 25 tisuća kuna htio preuzeti bez potpisa, na što organizatori nikako nisu mogli pristati. Došlo je do međusobnog naguravanja i Stublić je, stoji u priopćenju, odgurnut na zid, a završio je samo s lakšim ogrebotinama. Pjevač na tu verziju ne pristaje.

"On je prijetio, spominjao da će me ubiti, da sam mrtav. I maltretirao me, zaključao me u sobi sat vremena", kazao je pjevač.

Muhek i njegovi poslovni partneri izmišljaju nevjerojatne idiotarije o svemu tome.

Kaže kako će stvar na čistac istjerati putem suda. Iste je večeri protiv Muheka podnio kaznenu prijavu.
Muhek mu, tvrdi, do danas nije isplatio cijeli honorar.

"Ja mu poručujem neka dobro čuva taj novac jer će mu uskoro trebati puno novca da plati sve štete koje je izazvao".

Umjesto da u Novu uđe s pjesmom u nju je, zaključuje, gurnut batinama. Želja za 2013. mu je dokazati da baš on govori istinu. No, čija je istina ona prava doznat ćemo tek kada postane i pravna.