Ostalo

Stvarni život maloljetnih zvijezda: Nemaju savršenu kožu i slavne mame ponekad s njima idu na spojeve

Leni Klum polakko, ali sigurno kreće stopama slavne mame Heidi.

Tabloid.hr
01.03.2021 18:00

Leni Klum najstarije je dijete njemačkog top-modela i voditeljice Heidi Klum . Za zanosnu Nijemicu godinama se pričalo kako nema sreće u ljubavi.

46-godišnja ljepotica danas je u sretnom braku sa 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom s kojim se počela viđati u ožujku 2018. godine. Iako u par nitko nije previše vjerovao zbog velike razlike u godinama, u prosincu iste godine objavili su zaruke na Instagramu.

U veljači 2019. godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji, a zabava za obitelj i prijatelje održana je u kolovozu iste godine na jahti u susjednoj Italiji gdje je par proveo i medeni mjesec. Mlađahni glazbenik njezin je treći suprug. Njezin drugi suprug, glazbenik Seal , posvojio je Leni koja je zapravo kći talijanskog plejboja Flavia Briatorea .

Heidi i Seal u braku su dobili troje djece. Heidi je zavela Briatorea 2003. godine, unatoč razlici od 23 godine. Prethodno, on je ljubio Naomi Campbell na koju je potpuno zaboravio uz prelijepu Nijemicu. Devet mjeseci nakon što su se počeli viđati, Heidi je otkrila kako čeka njihovo dijete. No idila nije potrajala. Naime, neposredno nakon što je cijelom svijetu ponosno obznanila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo. U početku je čak sumnjao da je Leni njegova, a duo se tek kasnije susreo i navodno su danas u korektnim, ali nimalo bliskim odnosima.

S druge strane, Heidi i Leni jako su bliske, što ne čudi, a 16-godišnja ljepotica nedavno je krenula stopama slavne mame s kojom je prošle godine ukrasila i naslovnicu prestižnog Voguea. Heidi je dugo držala Leni podalje od očiju javnosti i modnog svijeta, no ovakav razvoj događaja bio je za očekivati, jer tako to ide. Kad od mame top-modela naslijediš ljepotu, uspjeh je zagarantiran. Malo po malo, i Leni su paparazzi počeli slijediti po svuda.

Leni Klum

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tako su je nedavno uhvatili na ručku s prijateljicom, a svu pažnju ukrale su njezine tinejdžerske bubuljice, što je oduševilo žene diljem svijeta, jer svijet poznatih i slavnih vrvi damama koje se svim silama trude pokazati da su "savršene" i bez mana.

Ubrzo nakon ručka na Beverly Hillsu, Leni je viđena u šetnji s dečkom Arisom Rachevskym , a "treći kotač" bila je njezina slavna mama koja i u petom desetljeću izgleda fantastično.

Leni Klum i Heidi

(FOTO: www.profimedia.hr)

Leni i Heidi ne skrivaju bliskost, no mnogi su se pitali zašto s kćeri ide na spoj. Nama su baš slatko društvo, a njemački top-model iinako izgleda više kao starija sestra, nego mama. Uvjerite se sami.