Ostalo

Sud zabranio snimke gologrude princeze

Na hitnom zasjedanju u utorak sud u Nanterreu zabranio je izdavačkoj kući Mondadori 'ustupanje i distribuciju fotografija u bilo kojem obliku' što znači da ne smiju biti postavljene na internetu.

S.M. - HINA
18.09.2012 14:29

Francusko pravosuđe u utorak je zabranilo daljnju distribuciju fotografija Kate Middleton u toplesu, što znači da druge tiskovine neće moći preuzimati snimke koje je u petak objavio francuski časopis Closer .

Na hitnom zasjedanju u utorak sud u Nanterreu (predgrađe Pariza) zabranio je izdavačkoj kući Mondadori "ustupanje i distribuciju fotografija u bilo kojem obliku" što znači da ne smiju biti postavljene na internetu, na kojima je supruga britanskog princa Williama snimljena bez grudnjaka tijekom odmora u Provansi.

Snimke su "nastale u krajnje intimnom trenutku, to je životni prizor bračnog para i nema nikakve veze s naslovnicom časopisa", ocijenio je sud.

Britanski prinčevski par podnio je u ponedjeljak tužbu protiv jednog ili više fotografa zbog "kršenja prava na privatnost" i francusko pravosuđe u utorak ujutro je otvorilo preliminarnu istragu.

Taj postupak "bit će dulji i zahtijevat će se odšteta i kamate", objavila je u nedjelju služba za tisak princa Williama.