Play ponuda
Play ponuda
potvrda liječnika

Supruga Aleca Baldwina na Instagramu potvrdila tužne vijesti: 'Nije bilo otkucaja srca, gotovo je'

Hilaria Baldwin je dobila medicinsku potvrdu svojih sumnji na posljednjem ultrazvuku, ali usprkos tome ostaje pozitivna

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 10.4.2019. u 14:17
Play ponuda

Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina, potvrdila je na liječničkom pregledu svoje sumnje da je doživjela spontani pobačaj.

>> Potresna objava supruge poznatog glumca: 'Trenutno doživljavam pobačaj...'

Manje od tjedan dana od potresne objave u kojoj je napisala da vjerojatno doživljava pobačaj, na Instagramu je otkrila da je bila u pravu.

Naime, na posljednjem ultrazvuku njezinom nerođenom djetetu nije otkucavalo srce. Iako je 35-godišnja Hilaria uzrujana zbog takvog raspleta događaja, odlučila se fokusirati na pozitivnu stranu života, njezinog supruga Aleca i njihovo četvero djece.

"Na ultrazvuku nije bio otkucaja srca... Tako da je gotovo. Ali imam jake i nevjerojatne otkucaje srca uz sebe", napisala je uz fotografiju sa svojom obitelji.

"Okružena sam ljubavlju i osjećam se blagoslovljeno. Hvala vam svima na slušanju, podršci i dijeljenju vaših priča. Jači smo zajedno...", dodala je Hilaria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Objavu je zaključila izražavanjem nade da će njezin istup ohrabriti ljude da progovore o problemima sa začećem s kojima se nose brojni parovi. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba