Ostalo

Supruga Chrisa Hemswortha tvrdi da njegov brat Liam 'zaslužuje puno bolje' od Miley Cyrus

Elsa i Miley su bile jako bliske dok je pjevačica bila u vezi s Liamom, a čak su 2016. napravile identične tetovaže u znak prijateljstva

Tabloid.hr
22.11.2019 15:57

Iako Liam Hemsworth od objave o rastavi s Miley Cyrus ništa nije rekao o svojoj bivšoj ženi, njegova šogorica Elsa Pataky je puno rječitija.

U novom intervjuu za magazin Hola! Elsa, koja je u braku s Liamovim bratom Chrisom Hemsworthom , otkrila je da sada svi provode puno vremena zajedno.

"Nakon veze kojoj je posvetio 10 godina Liam je malo tužan, ali odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje najbolje, zaslužuje puno bolje od ovoga. Uvijek nađete potporu u obitelji i blizak je s bratom koji je uvijek tu uz njega i daje mu snagu koja mu je potrebna", otkrila je Elsa.

Inače, Elsa i Miley su bile jako bliske dok je pjevačica bila s Liamom, što najbolje dokazuje činjenica da su 2016. napravile identične tetovaže u znak prijateljstva.

Pjevačica je trenutno u vezi s dugogodišnjim prijateljem Codyjem Simpsonom , a njen bivši suprug navodno ljubi glumicu Madison Brown .

Miley i Liam su zajedno bili deset godina, uz nekoliko prekida. Početkom 2019. vjenčali su se u tajnosti u zajedničkom domu, no samo sedam mjeseci nakon toga, potvrdili su razvod.