Play ponuda
Play ponuda
udovica slavnog košarkaša

Supruga Kobea Bryanta prekinula šutnju i otključala profil na Instagramu: 'Potpuno smo slomljene'

Vanessa Bryant tuguje za suprugom i 13-godišnjom kćerkicom Giannom

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.1.2020. u 9:38
Play ponuda

Tri dana nakon tragične pogibije Kobea Bryanta, njegove 13-godišnje kćeri i još sedam osoba u helikopterskoj nesreći, na Instagramu se oglasila košarkaševa udovica Vanessa Bryant.

>> Ljubavna priča: Kobe Bryant i supruga Vanessa imali su brak pun uspona i padova, a najmlađu kćer dobili su u lipnju

Otključala je profil i objavila emotivnu poruku uz obiteljsku fotografiju sa suprugom i sve četiri njihove kćeri, 17-godišnjom Natalijom, preminulom Giannom, trogodišnjom Biankom i sedmomjesečnom Capri.

"Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima. Hvala vam za sve molitve, definitivno ih trebamo. Potpuno smo slomljene naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri", napisala je bivša manekenka na Instagramu.

"Slomljene smo i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene, dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol. Utjehu nalazim u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako duboko voljeni. Iznimno smo blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti", nastavila je Vanessa.

"Naša ljubav prema njima je beskrajna i nemjerljiva. Htjela bih ih zagrliti, poljubiti i blagosloviti. Da su barem tu s nama zauvijek. Hvala što dijelite svoju radost, tugu i podršku s nama. Tražimo vas da nam date privatnost koju trebamo kako bismo se snašli u ovim novim okolnostima", dodala je Bryantova udovica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Inače, otkako je Vanessa otključala profil na Instagramu dobila je pet milijuna novih pratitelja u manje od 24 sata.

Podsjetimo, Kobe i Gianna poginuli su u nedjelju kada se helikopter kojim su išli na turnir u ženskoj košarci zabio u brdo zbog magle.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba