Play ponuda
Play ponuda
Thicke ima liberalnu ženu

Supruga mu dozvolila da se slika s golim djevojkama

Robin Thicke, koji se proslavio ljetnim hitom Blurred lines, tvrdi kako mu je supruga dozvolila da se slika za naslovnicu s obnaženim tijelima žena.

Image
I.H./ 12.9.2013. u 9:11
Play ponuda

Paula Patton je prvo dozvolila Thickeu da snimi spot s obnaženim lijepim djevojkama, a potom mu dala dopuštenje i za slikanje s golišavim djevojkama za naslovnicu jednog magazina.

Robin je rekao kako ga je supruga natjerala da se fotografira za naslovnicu s pet manekenki koje nemaju ništa na sebi.

"Bilo je vrlo seksi. Isprva sam mislio: 'Ok, hajde samo topless', a onda su moja žena i njezine prijateljica rekle: 'Ne, ne, idi do kraja'. Eto, tako se dogodilo", rekao je 36-godišnji pjevač.

Magazin "Treats!" ga je nadahnuo za sami spot koji je oborio sve rekorde.

"Kad sam razgovarao sa suprugom i njezinim prijateljima o tom videu, onda je rekla: 'Napravi nešto u stilu magazina kad ga već toliko voliš'", dodao je Thicke.

Vezano za spot, rekao je:

"Sva trojica, koji se pojavljujemo u spotu, oženjeni smo i imamo djecu. Željeli smo imati u spotu sve što je tabu. Bestijalnost, narkomanija... Kad je video stavljen na YouTube, supruga je rekla: 'Nasilje je ružno. Golo tijelo je ljepota'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nedavno se dogodio i skandal nakon što su svjetski mediji brujali o ponašanju pjevača na zabavi poslije dodjele MTV-jevih nagrada, gdje je uhvaćen kako stavlja ruku na guzu 20-godišnje studentice tijekom fotografiranja.

Robin i Paula su nekoliko dana kasnije snimljeni kako se zaljubljeno drže za ruke i to je bio dokaz kako im ništa ne može poljuljati brak.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba