Ostalo

Supruga zvijezde filma 'Američka pita' šokirala izgledom šest mjeseci nakon poroda

Supruga Jasona Biggsa, Jenny Mollen, objavila je šokantne fotografije na kojima je pokazala kako joj tijelo izgleda šest mjeseci nakon poroda.

Tabloid.hr
19.04.2018 12:34

Jenny Mollen , žena glumca Jasona Biggsa, objavila je selfije na kojima je odlučila pokazati tijelošest mjeseci nakon što je rodila svoje drugo dijete, sina Lazla .

Fanovi su se odmah zapitali boluje li glumica od anoreksije,no Mollen je u objavi objasnila kako ima poremećajštitnjače zbog kojeg je izgubila toliko kilograma u samo šest mjeseci te ih sve upozorila da pripazena moguće simptome bolesti.

Kaže kako i dalje čeka nalaze doktora, a ono što ju je natjeralo da napravi pretrage je izbočina koja joj se pojavila na vratu. Pretpostavljaju da je riječ o guši , tj. povećanoj štitnoj žlijezdi koja pretjerano radi i uzrokuje probleme.

''Ako u kratkom roku izgubite mnogo kilograma, počnete gubiti kosu, osjećate se kao da ste na kokainu i počinjete misliti da vam je muž idiot, moguće da je riječ o vašoj štitnjači. Odite se testirati!'', savjetovala je Jenny u svojoj Instagram objavi.