Ostalo

Suradnja s njom je 'pakao': Ovo su uvjeti Jennifer Lopez prije nego što dođe u neku emisiju ili na koncert

Nitko ne kaže da zvijezde ne smiju imati velike želje ili uvjete prije nego što dođu na neki koncert ili u emisiju, ali neke svjetske face toliko pretjeruju da se rad s njima često pretvara u pakao

Tonia Malić
30.06.2022 13:30

Da zvijezde imaju posebne uvjete prije nego što dođu u hotelsku sobu ili na koncert dobro je poznato svima! I dok neke poznate osobe imaju zahtjeve kao što su svježe voće ili boca vode, što spada u normalne želje, druge toliko pretjeruju da njihovi uvjeti često graniče s ludilom. Jedna od njih je latino diva Jennifer Lopez za koju se godinama šuška da je teška za suradnje te se navodno često ponaša drsko prema svom osoblju. Da u tome ima nešto istine potvrdila je glazbenica Danni Minogue koja je za medije otkrila kakve zahtjeve je spomenuta zvijezda imala prije nego što se pojavila u emisiji 'Top of the Pops' prije dvadesetak godina.

Kada je dobila poziv za sudjelovanje u emisiji, Lopez je rekla kako neće sudjelovati u istoj sve dok se svlačionica za izvođače potpuno ne rekonstruira. Samo jedna od želja latino dive bilo je da soba bude potpuno bijela, čak i namještaj. Iako nije otkrila je li joj produkcija ispunila želje, Jennifer je 1999. sudjelovala u istoj pa pretpostavljamo kako se zvijezda presvlačila u bijeloj prostoriji.

''Čujete stalno priče o diva trenucima svjetskih zvijezda, ali ja jednu zapravo mogu i potvrditi. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Jennifer te da je na putu prema tamo, no na koncu je rekla svoje zahtjeve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla vidjeti kako izgleda njezina soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bijela boja. Sve izvođačice koriste tonu šminke za lice i tijelo, kako točno sjednu s time na bijeli kauč?', otkrila je Minogue.