Play ponuda
Play ponuda
kod njih je sve tajna

Šuška se da se slavna ljepotica zaručila, a već se zaboravilo da je zbog njega ostavila poznatog pjevača

Iako se o tome još nisu oglasili, u videu koji je ona objavila, pratitelji su primijetili prsten na njezinoj ruci za koji su mnogi pretpostavili da je zaručnički.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 5.1.2021. u 16:30
Play ponuda

Ljubavna priča manekenke Gigi Hadid i pjevača Zayna Malika mnogima je prava enigma. Kroz godine su se mirili, svađali, prekidali, ljubili te više nikome nije bilo jasno jesu li u dobrim odnosima ili nisu. 

No, kada je u javnost procurila informacija da je Gigi trudna, svima je postalo jasno da je među njima,logično, ipak sve u redu. Krajem rujna postali su roditelji djevojčice.

>>Gigi Hadid viđena po prvi put u javnosti nakon poroda i to u trgovini koju Hrvatice obožavaju

Par se mjesecima nije pokazivao u javnosti, a onda su ih isti dan paparazzi uslikali u gradu, ali ne zajedno. Manekenka je otišla u shopping u Zaru u društvu mame Yolande, a iako je na sebi nosila masku, nije prošla ispod radara javnosti te je nije bilo teško prepoznati. 

>>Nije došao ni njihov otac: Zayn Malik propustio sestrino vjenčanje jer se udala za bivšeg osuđenika 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Njezin je dragi pak nedavno bio glavna tema svjetskih medija nakon što je propustio sestrino vjenčanje. Naime, 22-godišnja Waliyha se udala za bivšeg osuđenika Junaida Khana kojeg cijela njezina obitelj ne prihvaća. Proveo je pet godina u zatvoru zbog krađe automobila, a to je bio dovoljan razlog da njezina obitelj odluči ne podržati njihovu vezu pa potom i brak. "Nitko nije sretan što se udala za njega nakon onoga što je učinio. On je lopov, to nije u njegovoj prošlosti. Samo je tek izašao iz zatvora", rekao je jedan izvor za portal The Sun. 

Sada su pak obožavatelji počeli sumnjati da je i Zayn zaručio Gigi tijekom blagdana. Iako se o tome još nisu oglasili, u videu koji je ona objavila, pratitelji su primijetili prsten na njezinoj ruci za koji su mnogi pretpostavili da je zaručnički. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'KRIVO SHVAĆENO'

Drago za RTL.hr o izlasku iz 'Superpara' i odnosu s Tomislavom: 'Nisam dvoličan, poludio sam zbog pravila'

A za one koji su zaboravili, zbog upravo je zbog Zayna 2015. Gigi prekinula s pjevačem Joe Jonasom. Čak je i Joe tada bio u šoku što ga je tako brzo zamijenila. "Jako je zanimljivo da je krenula dalje tako brzo. Mislim, zaista je bilo jako brzo", rekao je Jonas tada. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba