Play ponuda
Play ponuda
NA ISTOM CRVENOM TEPIHU

Susret suparnica nakon šest godina izbjegavanja!

Jolie i Aniston šest godina su se izbjegavale na raznim holivudskim eventima, a sada, kad su se prvi put susrele, sjedile su dovoljno daleko jedna od druge.

Image

Jennifer Aniston i Angelina Jolie

Foto: AP
RTL/ 16.1.2015. u 10:37
Play ponuda

Četvrtak je bio težak dan za JenniferAniston. Prvo nije osvojila nominaciju za Oscara, onda se morala suočiti s AngelinomJolie na crvenom tepihu nakon šest godina, da bi na kraju izgubila nagradu za najbolju glumicu na Critics' Choice Awards.

No, nije bila jedina gubitnica, naime, njezina ljubavna suparnica Angie također se nije okitila nagradom za najbolju redateljicu. Umjesto njoj, nagrada je otišla u ruke RichardaLinklatera.

Jolie i Aniston šest godina su se izbjegavale na ovakvim eventima, a sada, kad su se prvi put susrele, sjedile su dovoljno daleko jedna od druge.

Kad je JulianneMoore proglašena najboljom glumicu u filmu 'Still Alice', Jenn je reagirala vrlo emotivno. Sa suzom u oku gledala je kako Julianne preuzima nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

S druge strane, vijest da je izgubila od Linklatera Angelinu nije rastužila. Dapače, izgledala je prilično sretno zbog njega. Ovaj put suprugaBradaostavila je doma, a Jenn se zato pobrinula da joj JustinTheroux bude potpora.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
na osamljenoj plaži

Nives zasmetao kupaći kostim pa pokazala gole grudi

Play ponuda

Više s weba