Ostalo

Pratitelje podsjeća na Angelinu Jolie: Suzana Mančić pokazala samozatajnu kćer Nataliju

Poznato je da zgodna plavuša ima dvije odrasle kćeri, Teodoru i Nataliju, a obje je dobila u braku s Nebojšom Kunićem

RTL.hr
14.09.2021 11:12

Suzana Mančić godinama unazad sinonim je za fatalnu ženu, a za njom uzdišu i mlađe i starije generacije. Iako će uskoro proslaviti 65. rođendan, bivša loto djevojka i dalje 'žari i pali' estradnim nebom.

Posljednjih nekoliko godina povukla se iz javnog života, ali je i dalje itekako aktivna na društvenim mrežama. I dok ponekad svoje pratitelje iznenadi vremeplovom pa na svom Instagram profilu objavi fotografije iz mladosti, često zna s pratiteljima podijeliti i fotografiju nastalu u nekim 'novijim' vremenima.

To je napravila i ovaj put, a riječ je o fotografiji na kojoj pozira sa svojom nasljednicom. Poznato je da zgodna plavuša ima dvije odrasle kćeri, Teodoru i Nataliju, a obje je dobila u braku s Nebojšom Kunićem.

No, za razliku od popularne majke koja je odrasla pred reflektorima i kamerama, samozatajne djevojke svoj privatni život skrivaju kao 'zmija noge'. Pa je baš zbog toga fotografija na kojoj one poziraju prava poslastica za sve dugogodišnje obožavatelje.

Suzana je sada objavila fotografiju na kojoj pozira s 26-godišnjom Natalijom za koju srpski mediji pišu da je dvojnica legendarne glumice Angeline Jolie.

Pročitajte još
Suzana Mančić pokazala kako je izgledala u mladosti: Pratitelji zatrpali objavu komentarima

O njezinom privatnom životu ne zna se mnogo. Prema pisanju srpskih medija, simpatična plavuša studira na Akademiji umjetnosti, a najveći joj je san baviti se fotografijom.