Ostalo

Suzana Mančić: vaginalno orošavanje je staroslavenski običaj

Proslavljena jugoslavenska loto djevojka Suzana Mančić ovih dana zaintrigirala je regiju famoznim orošavanjem. Pogledajte kako je pojasnila taj pojam u ekskluzivnom intervjuu RTL-u

RTL
11.03.2015 18:14

Seks simbol bivše države Suzana Mančić i u šestom desetljeću života, još uvijek uspjeva uzburkati medijsku scenu regije. Pošlo joj je to za rukom i prošloga tjedna kada je ispričala da je orosila vaginu.

" Vaginalno orošavanje je staroslavenska metoda koju su naše babe koristile. To je ispriranje ljekovitom banjskom vodom", pojasnila je Suzana Mančić.


'Na Balkanu nema ravnopravnosti'

Cilj joj je bio, tvrdi, upozoriti na balkanski odnos prema ženama - nema tu baš neke ravnopravnosti!

"Toliko smo zatrpani reklamama za poboljšanje potencije, te šljiva nikad ne pada, te pada te nemojte da vam pada. Znači, sve je podređeno muškarcima i muškom svijetu, a mi žene bi, vjerojatno, trebale da budemo nevine do kraja života", dodala je.


Nekoliko puta se 'pomladila'

Stare metode pomlađivanja nisu jedini tretmani kojima se Suzana podvrgnula. Bilo je tu još 'popravaka'

"Ja sam u ranoj mladosti operirala nos. Sada kad pogledam, rekoh sebi što li sam ga operirala, bio je lijep nos. Ali dobro. Imam implante već skoro trideset godina i neću ih mijenjati jer su dobri i korigirala sam donje podočnjake", iskreno je odgovorila.


'Seksipl je nešto što žena nosi u sebi'

Međutima, ništa od toga ne bi imalo učinka da nema onog osnovnog - seksepila. Što se Suzane tiče, njega svaka žena mora biti svjesna.

"Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta. Seksipl je nešto što žena nosi u sebi, možda i nesvjesno. Ja svoga seksipila i ljepote nisam bila svjesna kad sam bila mlada", priznala je.

Otkrila nam je i što misli o ženi koju mnogi smatraju seks simbolom današnjice.

"Znate što, Severina jeste zgodna, jeste seksipilna, ali mi je nekako mnogo muškobanjasta", rekla je.


Susana kaoMarilyn

Kako i sama još uvijek vlada ovim prostorima, pa i šire, uvjerila nas je nedavno. Ruskom je predsjedniku Vladimiru Putinu prilikom službenog posjeta Srbiji - pjevala.

Nakon tog nastupa pred velikom svjetskom političkom facom, slične su ponude počele pljuštati sa svih strana.

Svojedobno se razodijenula za srpsko izdanje Playboya i najavila je da će to ponoviti kada navrši šezdesetu. To se vrijeme brzo primiče, a poznavajući Suzanu ona će obećanje i održati.

Ostatak intervjua pogledajte u videu!