Ostalo

Sve je spremno za Angelinu, obožavatelji nestrpljivi

Obožavatelji satima hvataju prve redove na crvenom tepihu kako bi izbliza vidjeli Angelinu Jolie, a možda i dobili autogram ili se fotografirali sa slavnom holivudskom zvijezdom. Sve je spremno za dolazak jedne od najsjajnijih holivudskih zvijezda današnjice.

RTL
17.02.2012 16:44

Planetarno popularna glumica Angelina Jolie , sada u ulozi redateljice i scenaristice, stigla je nešto iza 14 sati u Zagreb na hrvatsku premijeru svog filma ' U zemlji krvi i meda '.

Sama je glumica zatražila da dobije što više vremena na crvenom tepihu sa svojim obožavateljima jer se želi zbližiti s ljudima iz naše regije koja joj je toliko prirasla srcu. Tako će kvalitetno vrijeme s obožavateljima provesti od dolaska na crveni tepih oko 18 sati do samog početka projekcije svog filma koja je zakazana za 19 sati.

Suprug Brad Pitt ostao je u Francuskoj s djecom, no bez obzira na to, nekoliko stotina obožavatelja je satima hvatalo prve redove ispred crvenog tepiha kako bi je izbliza vidjeli, a možda i dobili autogram ili se fotografirali sa slavnom holivudskom zvijezdom.

Nije im bilo teško doći ranije u Arenu Centar kako bi dočekali jednu od najsjajnijih holivudskih zvijezda.

Najmlađi su sretni što će napokon vidjeti slavnu osobu uživo, dok se starijim obožavateljima sviđa što je Angelina prizemna osoba čija karizma ne može proći nezamijećeno.

Neočekivano, više ih jedva čekalo da vide Angie nego njezinog životnog suputnika, jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, Brada Pitta.

Dosta ih je bilo zainteresiramo i za tematiku filma kojeg jedva čekaju da pogledaju.