Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA MISS HRVATSKE

Sve o ljepotici koja će nas predstavljati u Indoneziji

Lijepa naša ima novu missicu! 19-godišnja Lana Gržetić iz Rijeke ovog je vikenda postala Miss Hrvatske, i to na izboru kojeg su se organizatori, zbog velikih promjena, ozbiljnije primili samo mjesec dana prije velikog dana.

RTL/ 26.8.2013. u 18:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam Lana Gržetić, dolazim iz Rijeke imam 18 godina idem u školu za primjenjenu umjetnost u Rijeci, bavim se baletom i jahanjem", kazala je nova Miss Hrvatske.

Ovo je 22. hrvatska misica. Rođena je iste one godine kada je u bijelom svijetu najljepše boje Najljepše naše branila Anica Martinović. Dok je Fani Čapalija u Sun Cityu izgovarala 'It’s OK', Lana je bila tek majušni fetus. Za vladavine Elene Šuran nije bila ni u planu.

Nekada su, za vrijeme izbora za miss Hrvatske, ulice bile prazne. Nekada su missice dobivale i krune i automobile i doživotnu slavu. Danas je ostala tek kruna i svega pet minuta te iste slave.

"Ima li u Hrvatskoj još toliko lijepih žena koliko mi izbora za miss imamo? Ma ima osim toga jedan je izbor za miss Hrvatske. Ja se nadam da su počeli puhat neki novi vjetrovi i da će se opet taj izbor vratiti na onaj nivo na kojem je bio nekad", kazala je Tihana Harapin Zalepugin, članica žirija.

Sad se to čini miljama daleko. Malo tko pamti i lanjsku missicu, a kamoli posljednjih pet. Nisu se baš naspašavale dupina niti obranile svjetski mirovni poredak. Više su nekako branile prve crte raznih partija.

No, čini se da ti novi vjetrovi ipak polako pirkaju. Organizacije najstarijeg hrvatskog izbora ljepote ponovno se prihvatila ista ona ekipa koja je to radila u početku. A čini se da i ove cure imaju više ambicija od fotkanja u gaćama i grudnjacima.     

Našoj Lani na svjetskom izboru u Indoneziji krunu ipak neće donijeti ni srce ni pamet. Ali bez toga bi i ona mogla plesati samo jedno bablje ljeto.  

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKIDAJU PA SE MIRE

Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Blagojević: Po njoj bi mogli snimiti i sapunicu, ona je jedina koja ga je uspjela osvojiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba