Ostalo

Sve o novoj ljubavi Miloša Bikovića! S pravnicom Ivanom sve je počelo još u Rovinju tijekom ljeta

Iako mu u ljubavi ne cvatu uvijek ruže, Biković se može pohvaliti zavodničkim statusom u cijelom regiji

Nikolina Zečić
06.11.2021 19:30

U proteklih deset godina glumio je s holivudskim facama, pokorio rusku kinematografiju, ali i slamao srca atraktivnim damama. Iako ga ide na poslovnom planu, Milošu Bikoviću u ljubavi nisu cvjetale ruže jer bivše partnerice nemaju riječi hvale za srpskog ljepotana. No samačkom životu došao je kraj jer se na premijeri filma pojavio s novom djevojkom. Sve o tajnovitoj brineti i bivšim Miloševim ljubavima donosimo u sljedećoj priči.

Drage dame, udahnite, jer će vas sljedeća uzdrmati - Miloš Biković više nije solo! 33-godišnji glumac za kojim luduju žene širom regije na premijeri ''Južni vetar - Ubrzanje'' pojavio se u društvu atraktivne crnke. Ona je 25-godišnja pravnica, Ivana Malić . Iako se nisu odvažili na prvu šetnju crvenim tepihom, pred početak projekcije družila se s njegovim kolegama, a na samoj premijeri sjedila je tik uz srpskog ljepotana.

Pročitajte još
Manekenke, pravnice i influencerice: Tko su djevojke koje su uspjele osvojiti srce Miloša Bikovića?

"Pa dobro, nekoga vole zato što je dobar glumac, anekoga vole zato što je lijep i zgodan,. Što da radiš. Mislim, trebam jahati na tom dok još mogu pa poslije toga polako preći u neku pravu sferu djelatnosti gdje ću nešto moći raditi", rekao je MilošBiković.

Očito je Ivana pala na humor i sarkazam osam godina starijeg glumca s kojim se, doznajemo, druži od ljeta. Iako nisu objavili zajedničku fotografiju, prilično je jasno da su oboje ljetovali u isto vrijeme i uhotelu u Rovinju. No ljetovanje za Miloša i nije bilo tako mirno jer je početkom kolovoza, objava njegove bivše djevojke, Ruskinje Arine Vološine odjeknula kao bomba.

"Oko godinu dana nisam živjela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam razmišljati o svom imidžu, ugledu, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice", pojasnila je Arina Vološina.

U obranu 25-godišnje ruske plesačice stala je i druga Miloševa bivša djevojka, srpska manekenka Barbara Tatalović .

Više pogledajte u prilogu Nikoline Zečić.