Ostalo

Sve propale ljubavi najpopularnije latino dive

Latino diva J.Lo ovih dana roni suze u američkom eteru. Ljubavne pjesme koje izvode kandidati Američkog idola podsjećaju je na ljubavni krah, a mi smo se tim povodom odlučili prisjetiti njezinih najvećih ljubavi zbog kojih je od seks bombe postala najveća patnica među zvijezdama.

RTL
05.02.2012 18:31

Televizijski eter natopljen je suzama slavne J.Lo . U Američkom Idolu plače na svaku ljubavnu pjesmu i prilično javno proživljava razvod od Marca Antonyja . Od seks simbola postala je glavna američka patnica, jer je bolja polovica u njezinu slučaju zapravo posljednja karika koja joj nedostaje.

Seksi kubanac Ojani Noa zarobio je srce Jennifer Lopez davne 1997. No zgođušni konobar očito nije bio dovoljno dobar za slavnu J.Lo pa je svega godinu dana nakon sudbonosnog 'da' njihov brak otišao u povijest. Shvatila je Jennifer da ima još riba u moru i to puno zgodnijih i bogatijih, pa je dala petama vjetra. No pobrinuo se Noa da ga još neko vrijeme ne zaboravi pa joj je priprijetio objavom kućnog pornića. No, utjecajna latino diva uspjela izboriti zabranu distribucije i prikazivanja spornog filma.

Utjehu od zločestog bivšeg supruga pronašla je u zagrljaju opasnog repera. Puff Daddy i J.Lo harali su holivudskim partijima i vladali crvenim tepisima, ali burnu vezu nikada nisu okrunili brakom.

Ono što nije uspjelo Puff Daddyju uspjelo je Chrisu Juddu . On i Lopez spetljali su se tijekom snimanja spota za "Love don't cost a thing", a u duhu pjesme održali su skromnu ceremoniju u kojoj je latino diva poznatom koreografu obećala vjernost i ljubav do groba. Razveli su se godinu dana kasnije.

Nakon Chrisa red je došao na Bena Afflecka . Par je neprestano pratila horda paparazza, a veza sa slavnom pjevačicom Bena je skoro koštala karijere. Osim što im je zajednički projekt "Gigli", proglašen apsolutnom filmskom katastrofom, a scene u kojima Ben maže i ljubi guzu slavne Jennifer glumac bi volio izbrisati iz prošlosti, Lopez ga je otkantala svega nekoliko sati prije početka vjenčanja. A dok joj je na ruku stavio 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 1,2 mlijuna dolara prozvala ga je "onim pravim".

Iz zagrljaja holivudskog glumca uletjela je u zagrljaj kolege pjevača. Iako su se svi čudom čudili što to Jennifer radi s Marcom Anthonyjem ubrzo je postalo jasno da je njihova ljubav očito ona prava.

No ni treća sreća se nije ostvarila, a presudila joj je krizna sedma godina. Bračne svađe postale su svakodnevnica, a stvar nisu mogli spasiti ni njihovi blizanci. No ni nakon tri braka i dvije veze prekinute svega nekoliko metara prije oltara, J.Lo ne gubi vrijeme. Ponovno je pala na plesača i to čak duplo mlađeg. Iako Casperu Smartu uopće nije loše u vezi s latino divom koja mu mjesečno čak daje i pozamašan džeparac, šuška se da se sve teže nosi sa zvjezdanim prohtjevima J Lo. Povijest bi se opet mogla ponoviti.