Ostalo

Sve tajne Nine Badrić s početka karijere!

Popularna pjevačica u razgovoru 'jedan na jedan' otkrila je voditeljici emisije 'Studio 45' kako je na početku karijere odbila operirati nos, povećati grudi i ostale estetske zahvate. Gledajući neka svoja stara estradna izdanja, od srca se nasmijala.

M.K.| RTL
02.12.2011 10:27

Nina Badrić bila je gošća popularnog talk showa Studio 45 voditeljice Antonije Mandić u kojem je predstavila svoj novi album 'Nebo'.

Govoreći o svojem, kako je nedavno rekla - najzrelijem nosaču zvuka u karijeri, 39-godišnja Zagrepčanka je otkrila zašto se zove baš Nebo.

"Taj naziv u sebi sadrži moje inicijale, što nitko nije primijetio, a shvatila sam da čak tri pjesme na album imaju neke veze s nebom...", objasnila je Nina.

Antonija je svoju gošću iznenadila i nekim starim snimkama nastupa kada je još bila tinejdžerica, odnosno izvedbom na Croviziji 1993. godine. Nina se od srca nasmijala svojem tadašnjem estradnom izgledu.

Otkrila je da su joj na početku karijere govorili kako ima "tamnu boju glasa, glas koji nije komercijalan, da smršavi 10 kilograma, da bi trebala izvesti neke zahvate na sebi, imati mali nos, velike grudi...", no svima je hrabro poručila: "Neću, to je vaše mišljenje!".

"Ovo je moja poruka svim mladim ljudima koji žele krenuti nekim svojim putem... neka nikada ne prestaju vjerovati u sebe. Najlakše je nekoga usporediti s nekim tko već postoji, ali najteže je ostati dosljedan, odnosno moraju pokušati ostati svoji", poslala je Nina poruku svim mladim, budućim pjevačicama i pjevačima.