Play ponuda
Play ponuda
ODBROJAVAju DANE DO PORODA

Sve više majki: Hrvatskom estradom zavladao baby boom!

Što veći trbuh - to veća sreća na licu budućih majki koje s nestrpljenjem očekuju rođenje svoje djece. A takvih je sretnica na našoj celebrity sceni priličan broj. Zato smo proglasili baby boom među Hrvaticama koje odbrojavaju dane do poroda. Jedna je fotografija poznate dame danas tu priču samo začinila blistavom figurom i u zadnjem tromjesečju trudnoće.

RTL/ 22.7.2014. u 18:08
Play ponuda

Tatjana Dragović još jednom je ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić! 'I mi smo se nasukali' – prigodan je tekst uz sliku koju je objavila na instagramu te svima pokazala kako joj treće tromjesečje trudnoće odlično pristaje! 36-godišnjoj Tatjani to je drugo dijete, koje čeka sa manekenom Vlahom Arbulićem!

''Ne možeš se ničega bojati, ne možeš preko sudbine i onoga što te čeka, tako da svaki dan treba uživati najviše što možeš, iz minute od minutu'', optimistično je prokomentirala TatjanaDragović, bivša manekenka.

Tatjana je jedna od brojnih budućih mama na našoj javnoj sceni, pa slobodno možemo zaključiti kako na našoj estradi vlada baby boom. 

Mama Fani, poznatija kao žena ŽeljkaKeruma - čeka treće dijete. Njih dvoje baš ne gube vrijeme. Nakon dva sina, na putu je možda malena Kerumica!

''Iste greške koje sam radio opet ću ponoviti i neću biti nesretan, drago mi je zbog svega što sam napravio'', komentira Kerum novu skoru pridošlicu u obitelji.

Sretnu vijest da će voditeljica NikolinaRistović po drugi put postati mama nedavno je exkluzivno objavio RTL – ov Exkluziv Tabloid.  Nakon kćeri koju ima sa novinarom Markom Cigojem, ona i sadašnji suprug Vidoje opet očekuju opet djevojčicu!

''To je nešto što se dogodilo jednostavno neplanski, ja nisam netko tko to planira'', komentira buduća mama Ristović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Mama nad mamama, što se broja i brzine tiče - kada su poznate Hrvatica u pitanju - svakako je LanaMihić, koja čeka treće dijete. Iako joj najmlađa kćer ima manje od godinu dana, treća je djevojčica već na putu. Ona i suprug Ante, kažu - ne misle tu i stati!

A i proslavljeni tenisač Novak Đoković - napokon će dobiti svoga najjačeg 'asa.' Naime, on i njegova novopečena supruga Jelena čekaju prinovu, a sretnu je vijest ponosni tata obznanio na svome twitter profilu ovoga mjeseca.

Sve one koji za sada uspješno kriju svoje drugo stanje - jasno je da će vrlo brzo trbuh sam od sebe otkiti i sretne vijesti! Tako svim budućim mamama koje to kriju, ali i onima koje sretno pokazuju - želimo svu sreću u najvažnijim danima njihova života! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Play ponuda

Više s weba