Play ponuda
Play ponuda
gola u krevetu

Svi jedva čekaju vidjeti kako izgleda Kimina beba, a ona objavljuje fotke na kojima je gola

I dok čekamo prve fotografije novorođenje kćeri Kim Kardashian i Kanye Westa, ona nas je podsjetila kako izgleda bez odjeće

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 19.1.2018. u 15:14
Play ponuda

Kim Kardashian je početkom ovog tjedna dobila djevojčicu, a svijet s nestrpljenjem iščekuje vidjeti kako malena izgleda i koje ime su joj roditelji nadjenuli.

No, očito ćemo morati još pričekati, a u međuvremenu je Kim odlučila podsjetiti sve kako ona izgleda - gola. 

Objavila je fotografiju na kojoj potpuno gola leži u krevetu djelomično prekrivena plahtom. Pobrinula se i za to da joj Instagram zbog golotinje neukloni fotku pa je u Photoshopu zamaglila grudi. 

Isti dan je na svojoj stranici objavila neke detalje oko svoje novorođene kćeri. Ponovila je da su se ona i Kanye odlučili za surogat majku zbog njenih zdravstvenih problema zbog kojih nije bila u mogućnosti sama iznijeti trudnoću. 

"Nije mi bilo lako odlučiti da će moje dijete nositi netko drugi, pogotovo nakon što sam nosila North i Sainta. Žena koja je donijela na svijet našu kći samo je iznijela trudnoću, a beba je začeta od moje jajne stanice i osjetile smo ogromnu povezanost čim sam je uzela u ruke", napisala je Kim. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba