Ostalo

Svi su bili šokirani kada je našao toliko stariju: Upoznali su se kada je on imao samo 16, a kasnije...

A što je najsmiješnije, upoznali su se kada je ona njemu žirirala u showu X Factor

Tabloid.hr
14.05.2020 10:00

Bivši član boy benda One Direction, Liam Payne , već je neko vrijeme ambasador brenda Hugo Boss, a sada je u novom fotošutingupokazao svoje božanski isklesanotijelo.

Fotkali su ga na napuštenom krovu odjevenog u Hugo Boss krpice, a onda je nastalo i nekoliko fotki na kojima je nosiosamo hlače. Te su definitivno bile omiljene njegovim obožavateljima.

Krajem prošle godine pjevač se za Hugo Boss fotkao s manekenkom Stellom Maxwell , a te su fotke zapalile internet. Tada je i on sam priznao da je snimio blagi porno uradak jer su oboje u kampanji bili praktički goli ukrevetu.

Zgodni pjevač je trenutni u vezi s nepoznatom djevojkom kojoji dalje nije otkrio ime, a paparazzi ih i dalje nisu uspjeli uslikati u javnosti. Prije nje bio je s manekenkom Mayom Henry, noipak je njegova najpoznatija veza ona s pjevačicom Cheryl Cole .

Zajedno su dobili i sina Beara 2017., a onda su prekinuli godinu nakon. Ona je od njega bila starija 10 godina , a mnogima je bila smiješna činjenica da su se upoznali na audiciji X Factora kada je on imao samo 16godina .