Play ponuda
Play ponuda
novi level gluposti

Svi su je izrugali: Kylie Jenner zamijenila kokoš i svinju pa pokušala 'objasniti' kako joj je to uspjelo

Nakon što su ju svi ismijali, Kylie je odlučila na Snapchatu 'pojasniti' što je dovelo do toga da zamijeni kokoš i svinju

Vijesti.hr/ 24.10.2016. u 10:30
Play ponuda

Svinja i kokoš su dvije toliko slične životinje da ih je zaista lako zamijeniti. Ili je barem tako ako pitate Kylie Jenner.


Naime, mlada Kardashianka je postala predmet izrugivanja na društvenim mrežama kada su objavljene izbrisane scene iz realityja Keeping Up With the Kardashians na kojima ona ugleda svoju mamu Kris Jenner kako u dekici drži malu svinju i upita ju 'Je li to kokoš?'.

Nakon što su ju svi ismijali, 19-godišnjakinja je odlučila na Snapchatu 'pojasniti' što je dovelo do toga da zamijeni dvije životinje i priznala da je ispala 'je*** glupa'.

"Svi mi šalju taj video, ali evo koja priča stoji iza toga da sam pomislila da je to kokoš. Ja jako volim kokoši i mama me pitala što bih htjela za poklon pa sam joj rekla da stvarno jako želim kokoš. Pričale smo o tome deset puta i kad sam je vidjela kako drži nešto umotano u deku, naravno da sam pomislila da je to je*** kokoš. Nikad nisam htjela svinju", ispričala je Jennerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Osim što su ju svi izrugali, mnogi su napravili i videa u kojima svinje zovu kokošima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽIVOT NAKON SHOWA

Toma za RTL.hr o režimu nakon 'Života na vagi': 'Cilj mi je što prije vratiti se na staro'

"Htjela sam sad javno reći da znam razliku između kokoši i svinje, da se ne brinete. A ako ne znate o čemu pričam, jednostavno ignorirajte ove Snapchatove", dodala je Kylie.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uživaju na našoj obali

Novak Đoković i supruga Jelena s klapom na Korčuli zapjevali legendarni Oliverov hit

Play ponuda

Više s weba