Play ponuda
Play ponuda
hoće li uspjeti u tome?

Svi su šokirani odabirom: Princezu Dianu u novom će filmu utjeloviti glumica poznata po jednako burnom ljubavnom životu

Nitko nije očekivao da će odabir pasti upravo na nju, a morat će se itekako potruditi kako bi uspjela utjeloviti jednu od najomiljenijih ličnosti iz javnog života ikada

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.6.2020. u 15:30
Play ponuda

Princeza Diana ostala je jedna od najomiljenijih osoba iz svijeta poznatih. Svoj je život posvetila pomaganju drugima, a njezina je tragična smrt i dalje neprežaljena. O njoj je napravljeno mnogo dokumentaraca, a sada će na filmska platna doći film "Spencer" koji će pratiti njezin život u trenutku kada je odlučila da ne može nastaviti brak s princom Charlesom

Drama će se odvijati u samo tri dana za vrijeme njezinih posljednjih božićnih blagdana provedenih u Windsoru. No, ono što je šokiralo njezine obožavatelje je odabit glumice koja će ju utjeloviti. 

Naime, riječ je o Kristen Stewart koja je slavu stekla glumivši u "Sumrag sagi". Iako mnogima nije jasno kako je odabir pao upravo na nju, redatelj Pablo Larrain smatra da Stewart posjeduje sve bitne karakteristike koje su važne u prikazivanju princeze. Snimanje će krenuti 2021., a već sada je sigurni da će finalni proizvod biti potpuni hit.

>>Princ Harry o mami Lady Diani: 'Sve što radim me podsjeća na nju. Teško je pratiti njezin put'

Diana i Charles se nikada nisu vjenčali iz ljubavi. On je bio zaljubljen u Camillu Parker Bowles, a Diana je od prvoga dana u tom braku bila nesretna. Iako su zajedno dobili dvoje djece, nije se mnogo promijenilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pri samom kraju braka s Charlesom kada rastava još nije bila zakonski okončana, ali je par živio razdvojenim životima, Diana se upustila u niz ljubavnih veza koje su smetale kraljici Elizabeti. 

>>Dok je bila trudna s Harryjem, princeza Diana je od Charlesa skrivala veliku tajnu

Posljednji Dianin ljubavnik bio je Dodi Fayed, egipatski nasljednik koji je obožavao luksuzan život. Njih dvoje su zajedno i poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. koja je i danas ostala prava enigma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZAHTJEVAN IZAZOV

Više nema klađenja, parovi sada samo zarađuju novac, što nije uspjelo Anamariji i Filipu

Zbog kraljičine loše reakcije na tragediju, brojni su je građani prestali voljeti te joj dan danas zamjeraju, a upravo su se zato počela rađati nagađanja da je upravo ona kriva za Dianinu smrt. Njezin je sprovod gledalo dvije milijardi ljudi diljem svijeta, a dvije je tisuće njih prisustvovalo ceremoniji na Westminster Abbeyu. 

>>Kraljica Elizabeta II. danas slavi 94. rođendan: Neočekivano je postala nasljednica prijestolja, a mnogi je krive za smrt princeze Diane

Mnogo se Dianine osobnosti danas vidi u njezinom sinu, princu Harryju, koji se odrekao svih kraljevskih privilegija i sa suprugom Meghan otišao živjeti u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strast je neutaživa

Vruće igrice ispod plahte: je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba