Ostalo

Svijet je u šoku: Brad Pitt prvi put nakon razvoda ušao u dom Angeline Jolie

iako su svi mislili da će zauvijek ostati na ratnoj nozi, zbog djece su odlučili izgladiti odnose

Tabloid.hr
01.07.2020 23:00

Svijet je bio u suzama kada su 2016. glumci Angelina Jolie i Brad Pitt obznanili da se razvode. Mnogima najomiljeniji slavni par bio je 12 godina u vezi i dvije u braku, a zajedno su posvojili 18-godišnjeg Maddoxa , 16-godišnjeg Paxa i 15-godišnju Zaharu , te biološki dobili14-godišnju Shiloh i 11-godišnjeblizance Vivienne i Knox .

Angelina Jolie i Brad Pitt

(FOTO: www.profimedia.hr)

Od tada smo mogli pratiti njihova javna prepucavanja na sudu oko skrbništva nad djecom, no izgleda da su sada napokon izgladili odnose. Naime, oskarovac je po prvi put nakonprekida viđen u Angelininoj vili u Los Angelesu vrijednoj 24 milijuna dolarau kojoj živi s njihovom djecom.

"Napokon su došli do toga gdje su zajedno odlučili raditi na odgoju zajedničke djece. No, nemaju u planu nastaviti komunikaciju osim ako ona nema veze s potrebamai budućnosti djece", rekao je izvor blizak paru za portal Entertainment Tonight.

"Odlučili su živjeti jedan blizu drugoga kako bi se lakše mogli viđati s djecom. Ovo nije prvi put da su zajedno kao obitelj provodili vrijeme. Žele da im djeca budu sretna i zdrava te da osjećaju podršku oba roditelja. Trebale su proći godine da bi se ovo dogodilo", zaključio je izvor.

Angelina Jolie i Brad Pitt

(FOTO: www.profimedia.hr)

Glumac je navodno kod bivše supruge došao na motoru te je u njezinoj vili proveo dva sata.