Ostalo

Tabloidi se raspisali da je Brad Pitt pod istragom zbog zlostavljanja djece, policija sve demantira

TMZ i People su objavili da je Brad Pitt viđen prošlog tjedna da verbalno i fizički napada jedno od svoje šestoro djece

HINA
22.09.2016 20:22

Policija Lose Angelesa zanijekala je u četvrtak pisanje tiska prema kojima su vlasti otvorile istragu o Bradu Pittu zbog agresivnog ponašanja prema djeci, za što ga optužuje Angelina Jolie .

Pročitajte još
Ostavljen, prevaren i preljubnik: retrospektiva svih ljubavi Brada Pitta

"U našem sustavu nismo upozoreni na Brada Pitta i ne trajenikakva istraga o njemu", rekao jeagenciji France Presse glasnogovornik policije Los Angelesa.

Gradske socijalne službesu zanijekale da su dale bilo kakvu informaciju o eventulanoj istrazi o slavnom glumcu.

"Suprotno od onoga što je objavljeno u nekim medijima, ovaj ured nije nikome rekao i nije potvrdio naše sudjelovanjeu istrazi s timklijentom", odgovorio je glasnogovornik.

Angelina Jolie je iznenadila javnost kada je u ponedjeljak podnijela zahtjev za razvod braka itražila skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta.

Prema časopisu specijaliziranom za slavne osobe TMZ,Jolie se žali na Pittove ispade bijesa nakon pretjeranog konzumiranja marihuane i alkohola.

TMZ i People su objavili u četvrtak da je Brad Pitt viđen prošlog tjedna da verbalno i fizički napada jedno od njihovo šestoro djece u jednom privatnom zrakoplovu, što je potaknulo Jolie da traži razvod nakon 12 godina zajedničkog života.