Ostalo

Tako to ide kada je tata Zdravko Čolić: Lijepa Una uživa na jahti nakon optužbi da je krala iz...

Una Čolić trenutno uživa na luksuznoj jahti, a s obožavateljima je podijelila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu

T.M.
06.08.2022 08:00

Prije nekoliko tjedana srpski mediji pisali su kako je mlada nasljednica Zdravka Čolića, Una Čolić ukrala novac iz očevog sefa. Kurir je pisao kako je riječ o 20 tisuća eura, a kada je glazbenik shvatio kako mu nedostaje pozamašna svota novca, krađu je prijavio policiji, a potom mu je kćer priznala da ona stoji iza pljačke. Ipak, mlada Una demantirala je ovu priču te rekla kako nikada nije uzela novac bez dopuštenja.

Bilo kako bilo, izgleda kako je Una ''preboljela'' to što su ju srpski mediji nazivali kradljivicom, a to najbolje dokazuju fotografije na društvenim mrežama. Trenutno uživa u Crnoj Gori, a s obožavateljima je podijelila fotografije s luksuzne jahte, a u prvi plan stavila je vitku liniju koja se najbolje vidi u kupaćem kostimu.

Inače, pisalo se kako Zdravko tri žene u svom životu drži kao kap vode na dlanu pa je tako Una imala svoga privatnog vozača dok nije položila vozački ispit. Izrasla je i u pravu ljubiteljicu adrenalinskog sporta budući da se odvažila na skok s padobranom, što je također podijelila na društvenim mrežama. Totalna je suprotnost od tate koji na svom službenom Instagram profilu objavljuje tek crtice s koncerata ili najave istih. Podsjetimo, Zdravko je od 2001. godine u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom Aleksić te par ima dvije kćeri, Unu i Laru.