Ostalo

Talijanski plejboj nije htio priznati njihovu kćer, ljubila je svog tjelohranitelja, a sad je udana za 16...

Heidi Klum jedna je od najljepših žena svijeta, no nije imala previše sreće s muškarcima.

Tabloid.hr
05.03.2020 20:30

Za njemačku manekenku i voditeljicu Heidi Klum godinama se pričalo kako nema sreće u ljubavi.

46-godišnja ljepotica danas je u sretnom braku sa 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom s kojim se počela viđati u ožujku 2018. godine. Iako u par nitko nije previše vjerovao zbog velike razlike u godinama, u prosincu iste godine objavili su zaruke na Instagramu. U veljači 2019. godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji, a zabava za obitelj i prijatelje održana je u kolovozu iste godine na jahti u susjednoj Italiji gdje je par proveo i medeni mjesec.

Bivšem top-modelu ovo je treći brak, dok je 30-godišnjem Tomu drugi, jer je prethodno bio u kratkom s Rijom Sommerfeld koji je potrajao svega godinu dana. A koga je sve ljubila Heidi prije Toma?

Heidi Klum i Ric Pipino

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prvi suprug bio joj je frizer Ric Pipino s kojim se vjenčala davne 1997., a rastala 2002. godine. Ric ju je zaprosio na vrhu Empire State Buildinga,a navodno su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima te je prekid bio zajednička odluka.

U ožujku 2003. godine Heidi je zavela vremešnog talijanskog plejboja Flavia Briatorea , a već u prosincu je potvrdila kako čeka njihovo dijete. No umjesto idile, plavokosa ljepotica proživjela je pravi pakao zbog njegovog nimalo gentlemenskog ponašanja.

Flavio Briatore

(FOTO: www.profimedia.hr)

Naime, neposredno nakon što je cijelom svijetu ponosno obznanila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo. I ranije je Briatore bio poznat po kratkim i burnim romansama, a jednu je imao i s još jednim top-modelom, Naomi Campbell, s kojom je neko vrijeme bio i zaručen, no konačni prekid dogodio se neposredno prije nego se počeo viđati s prelijepom Nijemicom. Danas je Flavio miran obiteljski čovjek, kakva ironija, zar ne?

Heidi Klum i Seal

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma Heidi je započela vezu s glazbenikom Sealom s kojim se vjenčala 2005. godine u Meksiku.

Par je tijekom 7 godina braka dobio troje djece, a Seal je posvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima uvijek inzistira da je upravo on njezin otac, a ne Flavio, a par je zbog djece ostao u prijateljskim odnosima.

Heidi Klum

(FOTO: www.profimedia.hr)

Heidi se zagledala i u bogatog trgovca umjetninama, Vita Schnabela , koji nevjerojatnom lakoćom osvaja brojne ljepotice, među kojima je i glumica Amber Heard , ali i rumunjska manekenka i Instagram senzacija Madelina Ghenea s kojom je posljednje povezivan.

Heidi Klum i Vito Schnabel

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par je bio zajedno od 2014. do 2017. godine, no prethodno je Heidi bila u još jednoj zanimljivoj vezi. Naime, od 2012. do 2014. godine manekenka je bila ludo zaljubljena u svog tjelohranitelja Martina Kirstena . U njega se zagledala nekoliko mjeseci nakon što je predala papire za razvod od Seala.

Heidi Klum i Martin Kirsten

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nakon prekida, manekenka je prekinula s njim i poslovnu suradnju, no u intervjuima je često isticala kako će mu zauvijek biti zahvalna što je bio uz nju u teškom razdoblju nakon kraha drugog braka.

A hoće li ljubav s mlađahnim Tomom potrajati, to nam tek ostaje vidjeti, no činjenica jest kako bivši top-model blista otkad je u zagrljaju mlađeg.