Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bizarno

Talijanskoj manekenki zbog izbora ljepote prijetili smrću

Manekenka Alessia Spagnulo došla je na izbor za Miss Italije sa svojom šestomjesečnom kćeri Chloe jer je nije imao tko čuvati i to je izazvalo lavinu reakcija

Image
Foto: Privatni album
Tabloid.hr/ 25.1.2018. u 16:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Talijanka Alessia Spagnulo na prvi krug izbora za Miss Italije došla je sa svojom šestomjesečnom kćeri Chloe. Njezin dečko bio je na poslu, kao i njezina majka, pa jednostavno nije imala kome ostaviti svoju bebu. 

"Reakcije su bile zastrašujuće. Netko mi je rekao da zbog toga zaslužujem umrijeti, a drugi su mi pisali da je to neprirodno. Jedan muškarac mi je napisao da mi je bolje da budem kućanica", požalila se manekenka.

"Moram se pohvaliti da mi je Chloe donijela sreću, jer smo prošle u daljnje natjecanje izbora za Miss Italije", napisala je Talijanka koja je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima u naručju drži malenu Chloe i to netom poslije no što je tako u kupaćem kostimu s klokanicom prošetala pred žirijem. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ROMANSA

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti što manje eksponirana

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba