Play ponuda
Play ponuda
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Tamara 'napala' bivšeg svjetskog prvaka

Starija kćer Bernieja Ecclestonea, koja radi i kao komentatorica na talijanskom SKY-ju, iznijela je svoje mišljenje o Ayrtonu Senni i Jensonu Buttonu.

Image
Foto: Pixsell
rtl.hr/ 25.8.2011. u 16:44
Play ponuda

Komentirajući osobne kvalitete vozača u Formuli 1 Tamara Ecclestone je o spomenutom dvojcu imala potpuno različito mišljenje.

"Ayrton je moj heroj i to će zauvijek ostati. Bio je blizak prijatelj moje obitelji s kojim sam provodila lijepe trenutke u svom djetinjstvu. Na skijanju u Švicarskoj, gdje je došao Senna koji nikada u životu nije vidio snijeg, shvatila sam da on nije robot kakvim su ga htjeli prezentirati, već se radi o običnom čovjeku s mnogo kvaliteta kojeg slava i novac nisu iskvarili", rekla je starija kćer Bernieja Ecclestonea.

Dijametralno suprotno mišljenje ima o Jensonu Buttonu kojeg je 'počastila' s nekoliko rečenica koje bi mogle izazvati repliku bivšeg svjetskog prvaka Formule 1.

"Button je pristojan momak, no slava mu je očito previše udarila u glavu. Tijekom našeg intervjua, Jenson me prekidao kako bi se mogao javiti na mobitel. To nisu manire dobrog čovjeka, a mislim da se takvo ponašanje počelo javljati tek nakon njegove titule 2009. Također, smatram da Button nije zaslužio biti svjetski prvak, jer da su svi vozili slične bolide, nema šanse da bi on bio ispred Lewisa Hamiltona", zaključila je Tamara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čudna kombinacija

Svi komentiraju njezin neprimjeren outfit: Poznata pjevačica za crkvu je odabrala kratke hlačice i dekolte

Play ponuda

Više s weba