Play ponuda
Play ponuda
odrješit odgovor

Tarantino pobjesnio na novinarku kada ga je upitala zašto Margot Robbie nije dobila više teksta u njegovom novom filmu

U najnovijem Tarantinovom filmu 'Once Upon a Time in Hollywood' Margot Robbie utjelovljuje glumicu Sharon Tate koja je tragično ubijena

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 24.5.2019. u 11:28
Play ponuda

Quentin Tarantino je na Filmskom festivalu u Cannesu u srijedu imao neugodan okršaj s jednom novinarkom.

U njegovom dugoočekivanom filmu 'Once Upon a Time in Hollywood' Margot Robbie glumi Sharon Tate, glumicu koju je klan serijskog ubojice Charlesa Mansona ubio 1969. godine.

"Quentine, angažirao si u svom filmu Margot Robbie, jako talentiranu glumicu. Glumila je uz Leonarda u 'Vuku iz Wall Streeta' i u 'Ja, Tonya'. Ovo je osoba s golemim glumačkim talentom, a ipak joj nisi dao puno teksta u filmu. Pretpostavljam da je to bila tvoja svjesna odluka i samo želim znati zašto ju baš i ne čujemo da govori", upitala je novinarka New York Timesa poznatog redatelja.

Tarantino je samo odrješito odgovorio: "Pa, odbacujem Vašu hipotezu".

Pitanje je onda bilo prebačeno na samu Margot koja je odgovorila na njega najbolje što je mogla. "Tragedija je naposljetku bila gubitak nevinosti, a mislim da bi se sve njene predivne strane mogle adekvatno prikazati i bez govora", odgovorila je glumica.

Tviteraši su, kako to obično biva, bili podijeljeni oko razgovora na pressici. Dok su drugi prozvali Tarantina zbog njegovog kratkog i drskog odgovora, drugi su ukazali na njegove filmove 'Kill Bill' i 'Jackie Brown', u kojima žene igraju glavne uloge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Odbio je odgovoriti na pitanje s kojim se nije slagao. Ne kažem da Tarantino nije neproblematičan, ali da mu dođete s primisli da je namjerno dao ograničeno vrijeme na ekranu ženama je poprilično nepošteno kada uzmete u obzir njegovu filmografiju. Naravno da se podsmjehnuo", napisao je jedan tviteraš.

"Da budem iskren... Ne znam izgovori li Margot ijednu punu rečenicu u prvom satu filma", glasio je drugi tvit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
PROZVAO IH VARALICAMA

Karmela i Tomislav za RTL.hr o incidentu u 'Superparu': 'Napao je da ne mora Anamarija i da ispadne mačo'

"Kako bizarno pitanje. Tarantino je stvorio 'Jackie Brown', 'Kill Bill' 1 i 2, filmove u kojima dominiraju žene", tvitao je obožavatelj redatelja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba