Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OSAM GODINA PAKLA

Tarik otkrio apsurde milijunske presude!

Tarik Filipović je u emisiji 'Studio 45' progovorio o nepravomoćnoj presudi po kojoj su on i kolega Rene Bitorajac Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu dužni platiti 4,2 milijuna kuna odštete za požar koji je za vrijeme njihove predstave planuo u dvorani učilišta.

RTL/ 28.9.2012. u 9:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL-ovoj voditeljici Antoniji Mandić poznati glumac objasnio je kronologiju cijelog slučaja koji traje već osam godina.

"Možda to nekome zvuči smiješno, ali osam godina se ja budim i liježem s tim čekajući nešto. Čekaju i moja mama, tata, supruga... I to za nešto što niste krivi, čekate neku presudu koja vam apsolutno znači oduzimanje svega što ste imali i još ste dužni", počeo je Tarik Filipović.

Objasnio je kako je kazalište Pučkog otvorenog učilištu u Pazinu bilo dužno osigurati dva vatrogasca i ispravnu dvoranu. Niti jedno niti drugo organizatori nisu ispunili, a požar koji je buknuo tijekom predstave "Magic Act Show" na kraju su gasili Rene Bitorajac i prijatelj Tomislav Kašljević.

Tarik se Antoniji nekoliko puta požalio na samo suđenje, a komentirao je i zašto se u 'Studio 45' nisu odvažili doći i držati svoju stranu ni tužitelji ni njihov pravni zastupnik.

"Ja bih jako volio da su došli, a pogotovo gospođa ravnateljica, ali siguran sam da bi izašla iz studija nakon 10 minuta. Sve što mi tražimo je pošteno suđenje, a ako tražimo previše, onda se ispričavamo. Sve što imamo, imamo crno na bijelo. Gospođa ne bi mogla nijedan argument iznijeti protiv", naglasio je Tarik.

Suprotna strana oglasila se priopćenjem:

"S obzirom da se radi o prvostupanjskoj i nepravomoćnoj presudi te da je predmet po žalbi okrivljenika na Županijskom sudu u Puli, Pučko otvoreno učilište u Pazinu i Grad Pazin ne mogu tu presudu komentirati niti iznositi činjenice vezane za taj slučaj sve dok je sudski postupak u tijeku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odvjetnik Veljko Miljević, koji nije uključen u ovaj slučaj, pružio je podršku poznatom glumcu rekavši da je traženi iznos (4,2 milijuna kuna odštete sa sudskim troškovima i kamata) - nevjerojatan i smiješan, a nasmijao se i na priopćenje koje su poslali tužitelji:

"Naravno da su smjeli doći, i ravnateljica POUP-a, kao i njen odvjetnik", rekao je Miljević ispravivši i druge pravne neistine iz dopisa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tužna vijest

Britanski reper poginuo u automobilskoj nesreći dok je putovao na vlastiti nastup

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba