Ostalo

Tati zabranili vidjeti bebu zbog Severine!

Posljednjih je dana Severinin sinčić bio najiščekivanjija beba na Balkanu, no čini se ako nisu svi s jednakim entuzijazmom dočekali malog Aleksandra.

K. T.
25.02.2012 15:48

Novopečeni tata Edi Bosnić iz Blata na Korčuli javio se medijima jer je ogročem postupanjem splitskog rodilišta prema njemu.

Bosnić je dobio sina dan nakon Severine, u utorak 21. veljače, a na istom odjelu gdje je bila smještena pjevačica, bila je i njegova supruga Željka.

"Došao sam u Split, u rodilište, u četvrtak oko 11 sati i na porti zamolio da me puste kod Željke, barem nakratko, budući da nikako u vrijeme posjeta, od pola pet do pola šest poslijepodne, tamo nisam mogao biti. Zadnji trajekt za Korčulu kreće iz Splita u 15 sati, sat prije toga katamaran, i to je to. Da bih ja, otočanin, ženu vidio u vrijeme posjeta, morao bih prespavati u Splitu, zato sam na porti zamolio da me puste prije, nakratko.

Čovjek me nije puštao, kaže, ne smije, a nakon mog inzistiranja da nazove nekog nadležnog, učinio je to i kazao mi kako iz ureda glavne sestre poručuju da bi me inače, u drugim okolnostima, pustili, ili da mi je žena na bilo kojem drugom odjelu, no na drugi kat ne mogu jer je 'tamo Severina'", ispričao je Bosnić Novom listu .

"To me razbjesnilo, jer znam da je Severinin zaručnik dolazio, i dolazi, u bilo koje doba, a ja, zato što sam običan muž obične žene, ne mogu. Ljut i ogorčen, sjeo sam na trajekt u tri popodne i vratio se kući u Blato", kaže Edi. Vratio se opet u petak, kad je Željka s bebom iz rodilišta otpuštena, i odvezao ih kući, gdje ih čekaju i dvogodišnje blizankinje. Nije problem, kaže Edi, trošak koji je bačen u vjetar, jer put do Splita i natrag košta, nije problem niti izgubljeno vrijeme, problem su, zaključuje, dvostruka pravila. Za slavne, i one koji to nisu. Da je u pitanju sigurnost, recimo, supruge predsjednika države, veli, ovo bi možda i razumio, ali takav tretman pjevačke zvijezde, kojeg ona sama možda nije ni tražila, ne može shvatiti.