Play ponuda
Play ponuda
tajna noćne fotografije

Tatjana Dragović i Niko Kranjčar zaljubljeni?

Uznemireni su ovih dana Tatjana Dragović i Niko Kranjčar, a sve zbog jedne fotografije koja je postala novi tračerski hit. Nakon utakmice Hrvatske i Srbije, nogometaš i manekenka koja se upravo razvodi od Gorana Ivaniševića, snimljeni su na druženju u jednom zagrebačkom hotelu. Je li riječ o novoj ljubavi ili običnom druženju u sitne noćne sate, doznajte u prilogu!

RTL/ 24.4.2013. u 18:23
Play ponuda

Tatjana Dragović i Niko Kranjčar zajedno u ponoć na recepciji jednog zagrebačkog hotela. Novi vrući par ili samo prijatelji - tema o kojoj priča cijeli grad.

"Ne možeš se ničeg bojati. Ionako ne možeš protiv sudbine i onog što te čeka. Treba uživat samo svaki dan, najviše što možeš, iz minute u minutu", kazala je Tatjana Dragović.

Djelić onoga što se događalo te noći, 20. ožujka, nakon utakmice Hrvatska Srbija, na recepciji spomenutog hotela ulovio je nepoznati vlasnik fotografije, a objavio ju je Story. Ni Tatjana ni Niko ne odgovaraju na pozive i upite, a odgovor na vruće pitanje o navodnoj vezi prepustili su svojim odvjetnicima.

"Ne bih komentirala te fotografije. Ona nije u nikakvoj vezi, u nikakvoj vrsti odnosa s Nikom Kranjčarom nije. U aspolutno nikakvoj! Ništa između njih ne postoji", bila je jasna Tatjanina odvjetnica, Marija Kos.

Informacije o navodnoj ljubavi glavnih protagonista ove priče su i prije objave fotografije stigle i do naše redakcije. Brižni fanovi nogometno manekenskog dvojca pisali su nam da se Tatjana i Niko već neko vrijeme viđaju te da njihov 'odnos' traje već šest mjeseci.

"Niko je vrlo uzrujan zbog mnogih razloga. Slušajte, njegova kćer danas ima dvije godine. Ali za pet godina će čitati što ja znam što", rekao je odvjetnik nogometaša, Emil Žgur.

Otkako je prije dva tjedna službeno objavljeno da se Tatjana Dragović razvodi od Gorana Ivaniševića, ne prestaju nagađanja o razlozima. Goranova nevjera, njezina avantura s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem ili nepomirljive razlike? Što god bilo, Tatjana izgleda nije gubila vrijeme.

"Ja se osjećam još uvijek vrlo mladom", izjavila je Dragović jednom prilikom.

I to očito u društvu nogometaša.

Sporna fotografija u javnosti se pojavila u najosjetljivije vrijeme i za Niku i za Tatjanu. Oboje su svježe razvedeni i tvrde da su samo poznanici - kakva god se to poznanstva odvijala u sitne noćne sate na recepciji hotela.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolji na svijetu

Moderna obitelj! Karim Benzema pozirao sa sinom, podržala ga bivša supruga, ali i sadašnja djevojka

Play ponuda

Više s weba