Ostalo

Tatjana Dragović uzvraća udarac!

Krije li se u romantičnom noćnom zagrljaju novi problem u braku Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića? Bivša manekenka uhvaćena je u zagrljaju 24-godišnjeg nogometaša Marka Šimića koji, da stvar bude zanimljivija, fizički neodoljivo podsjeća na Gorana Ivaniševića, a s Tatjanom provodi sve više vremena.

RTL
20.06.2012 18:38

Ne bi trebao očajavati 24-godišnji Marko Šimić . O njegovoj nogometnoj karijeri malo se zna, no zato će sada slavu pokupiti samo zato što je uhvaćen u društvu jedne od najljepših Hrvatica Tatjane Dragović .

Tjednik Story objavio je fotografije na kojima 33-godišnja bivša manekenka izmjenjuje nježnosti s devet godina mlađim Zagrepčaninom, koji nevjerojatno sliči njezinom suprugu Goranu, samo u nešto mlađem izdanju.

Tatjana Dragović i Marko Šimić

(Screenshot: Story )

Ne znamo što će na to reći njezin još uvijek aktualni suprug Goran Ivanišević , koji za sebe priznaje da je pravi ljubomorni Balkanac. No, valjda se neće Goran naljutiti jer je i on prije četiri godine malo posrnuo. Tatjana mu je oprostila aferu s atraktivnom voditeljicom Vanjom Halilović , te mu se samo godinu dana poslije zavjetovala i na vječnu ljubav.

No romantičan je i Marko Šimić, a uz to i puno mlađi od Gorana. Čak 16 godina. Tatjana je nedavno priznala da nije proživjela mladost, pa ju je možda kratko druženje s mlađahnim Markom vratilo u prošlost.

Oduvijek je plijenila pažnju muškog roda, no za njom se nikad nisu povlačile afere. Njezini bliski prijatelji na Facebook profilu ostavljaju joj riječi podrške. A nakon što su objavljene fotografije u spomenutom tjedniku i na Markovom profilu osvanula je pjesma u kojoj se govori da treba nastaviti dalje i ne žaliti zbog učinjenog.

U isto vrijeme glavni DJ na Tatjaninu profilu je njezina novopečena prijateljica, sretno razvedena Vanja Mamić . Ona joj je pak na zid zalijepila pjesmu pjesmu Lepe Brene. Vanja se obrušila na novinarsku struku uz čitav niz pravopisnih pogrešaka. Prijateljicu je odlučila braniti vrlo časno i bajkovito – za sve je, naime, kriv kečap.

"Čovjek makiva kečap sa usana i to je mrak prizor..hahahaha..pa veča prašina iz tebe nego iza mojih konja", napisala je Vanja.

Prašina se ipak najviše dizala dok su se njih dvije rolale zagrebačkim Jarunom. Nerazdvojene prijateljice ondje su često provodile dane. A umjesto da trči za loptom, rolao se ondje i Marko Šimić. Slučajno ili ne, možda je samo htio pomoći Tatjani da savlada neke svoje strahove. Naime, sve što leti u njoj izaziva velik strah.

No straha zato nema za svoj bankovni račun. Nedavno joj je Goran širokogrudno darovao 1, 9 milijuna dionica jedne banke.

Na Tatjani je sada i da objasni je li ovo bila slučajan susret dragih prijatelja ili je pak riječ o fatalnoj ljubavi. Možda je samo riječ o prolaznoj bračnoj krizi jednog od najatraktivnijih hrvatskih parova.