Play ponuda
Play ponuda
pokazala da ima veliko srce

Taylor Swift donirala 50 tisuća dolara 11-godišnjoj obožavateljici koja boluje od leukemije

Kada je Taylor Swift vidjela video Naomina oca koji je otkrio kako je njezina bjesma 'Bad Blood' pomaže djevojčici da se nosi s bolešću, poslala joj je poruku podrške i donirala novac za njezino liječenje

Ines Lukić/ 9.7.2015. u 10:17
Play ponuda

Taylor Swift je još jednom pokazala kako ima veliko srce te da zaista voli i cijeni svoje fanove.

Image
dirljiva gesta

Taylor Swift obožavateljici poslala 13.000 kuna da otplati studentski kredit

Image
dirljiva gesta

Taylor Swift obožavateljici poslala 13.000 kuna da otplati studentski kredit

Svojoj mladoj obožavateljici koja boluje od leukemije uplatila je 50 tisuća dolara kako bi pokrila troškove njezina liječenja.

Teta mlade Naomi Oakes pokrenula je kampanju na GoFundMe kako bi skupila 30 tisuća dolara za liječenje svoje 11-godišnje nećakinje, kojoj je nedavno dijagnosticirana akutna leukemija, a Taylor joj je svojom donacijom uvelike pomogla u tome.

Image
Foto: GoFundMe
Image
GoFundMe

Za prošli Božić, Naomini roditelji su svojoj kćeri poklonili karte za koncert Taylor Swift u kolovozu, no njezino liječenje će trajati šest do devet mjeseci pa neće moći ići.

U videu koji je Naomin otac objavio u nedjelju, otkrio je kako je Taylorina najnovija pjesma 'Bad Blood' postala omiljena pjesma njegove kćeri tijekom borbe s teškom bolešću.

Nakon što je objavljen video, u utorak je na GoFundMe stigla donacija pod imenom Taylor Swift, uz koju je stajala i poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Za prekrasnu i hrabru Naomi. Žao mi je što ćeš propustiti koncert, ali biti će ih još. Sada se trebamo fokusirati na to da ozdraviš. Šaljem najveći zagrljaj tebi i tvojoj obitelji", napisala je Taylor.

Nakon toga je djevojčica snimila video zahvale, a njezina majka se nada da će ga pjevačica vidjeti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV PONOS I DIKA

Posjetili smo rodnu grudu Dražena Zečića!

Play ponuda

Više s weba