Play ponuda
Play ponuda
dirljiva gesta

Taylor Swift obožavateljici poslala 13.000 kuna da otplati studentski kredit

Taylor Swift s obožavateljima nastoji njegovati prijateljski odnos pa ih često iznenadi sitnim poklončićima. Kako bi zahvalila na podršci jednoj obožavateljici poslala joj je ček od 13.000 kuna kako bi joj pomogla otplatiti studentski kredit.

RTL/ 15.1.2015. u 11:45
Play ponuda

Pjevačica Taylor Swift već je u nekoliko navrata pokazala koliko cijeni i voli svoje obožavatelje, a sada je to dovela na sasvim novi nivo.

Kako bi zahvalila na podršci jednoj obožavateljici, Taylor joj je poslala veliki paket. Odvojila je dio svojih privatnih stvari, zapakirala ih u kartonsku kutiju i poslala na adresu obožavateljice Rebeke Birtniker. Među poklonima je bila i razglednica koju je Taylor ručno ispisala te njezina ogrlica.

Pokloni su razveselili djevojku, ali nije ni slutila da je na dnu kutije čeka pravo iznenađenje. Taylor je tamo sakrila ček od 13.000 kuna.

"Rebekah, sada si 13.000 kuna bliže da otplatiš svoj studentski kredit", napisala joj je Taylor.

Djevojka se od sreće rasplakala, a njena majka je snimila ovu dirljivu reakciju.

"Još uvijek pokušavam naći riječi kako bih opisala što točno osjećam. Ja jednostavno volim Taylor jako puno i ne mogu joj dovoljno zahvaliti zbog ovoga. Volim je beskrajno", izjavila je 25-godišnjakinja.

Snimka je ubrzo postala hit na YouTubeu, a ostali Taylorini obožavatelji su sigurno zbog ovoga ljubomorni na Rebeku.


Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba