Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HUMORISTIČNA DOKTORICA

Taylor Swift primila počasni doktorat: Studentima se hvalila da zna sve pasmine mačaka, a osvrnula se i na bivše veze

Na njujorškom stadionu slavilo je nekoliko generacija studenata, a među njima i Taylor Swift. U govoru si je dala slobode pa je osim inspirativnih poruka budućim studentima pričala i o bivšim ljubavima, a tu i tamo referirala se na stihove iz svojih pjesama

Image
Foto: Profimedia
Antonija Šipušić/ 19.5.2022. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Taylor Swift primila je počasni doktorat Sveučilišta u New Yorku iz područja primijenjenih umjetnosti, a u govoru koji je okupljenima održala na stadionu Yankee u New Yorku studentima je dala dozu inspiracije, smijeha i motivacije. A započela ga je šalom: “Prošli put kada sam bila na stadionu ove veličine plesala sam u štiklama i nosila svjetlucavi triko. Ova odjeća je mnogo udobnija“. Govor je bio pun referenci na njezine hitove, a o doktoratu se nije prestajala šaliti.

„Željela bih zahvaliti sveučilištu što me je tehnički, barem na papiru, učinio doktoricom. Nisam tip doktorice koju biste željeli imati u blizini u slučaju nužde, osim ako je vaša posebna hitna situacija bila ta da ste očajnički trebali čuti privlačnu pjesmu s intenzivno katarzičnom dionicom.. Ili ako je vaš hitan slučaj da vam je potrebna osoba koja može imenovati preko 50 pasmina mačaka u jednoj minuti“, rekla je. Dodala je kako je bilo stresno studirati u vremenu pandemije, kada se predavanje svelo na četiri zida i Zoom, a osim toga jesu li prošli ispite, studenti su strahovali i od toga je li njihov test na Covid pozitivan. No, u trenucima se i uozbiljila i slala inspirativne poruke.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e1e4a268-d745-11ec-8147-d623e63b1e53/original

Izvor: Profimedia

„Nitko od nas danas ovdje nije to učinio sam. Svatko od nas je djelo onih koji su nas voljeli, onih koji su vjerovali u našu budućnost, onih koji su nam pokazali empatiju i dobrotu, ili su nam govorili istinu, čak i kada to nije bilo lako čuti. Oni koji su nam rekli da to možemo učiniti kada za to nema apsolutno nikakvih dokaza“, rekla je Taylor. U obraćanju je ispreplela cijelu svoju karijeru, a slušale su je klase i prijašnjih generacija koje zbog pandemije nisu imali svoju promociju. Nije izostavila niti svoje ljubavne veze sa slavnim muškarcima - Harry Stylesom, Calvinom Harrisom te Tomom Hiddlestonom.

„To što se cijeli svijet odnosio prema mom ljubavnom životu kao prema sportu u kojem gubim svaku utakmicu nije bilo baš sjajno za mene u tinejdžerskim danima i 20-im godinama, no naučilo me da moram zaštiti svoju privatnost. Stalna javna poniženja bila su jako bolna, ali su me natjerala da se riješim mišljenja da su društvena važnost i dopadljivost bitni", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Taylor je ove godine napravila još jedan iskorak u karijeri, odnosno u studenom ove godine izlazi film 'Amsterdam' u kojem je ostvarila još jednu glumačku ulogu, i to u društvu holivudskih miljenika. Pojavit će se u filmu s glumcima Johnom Davidom Washingtonom, Margot Robbie i Christianom Baleom.

Upravo se čita

Image
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan odluči priznati Edi zašto ne želi djecu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
izazvala pravu buru

Sandra Afrika usred talk showa uslikala provokativni selfie golih grudiju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba