Play ponuda
Play ponuda
deset godina drame

Taylor Swift progovorila o svađi s Kanyeom Westom: 'Kad treba, bit će najdivniji, a zapravo je dvoličan'

Turbulentan odnos između Taylor Swift i Kanyea Westa već deset godina puni medijske stupce

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.9.2019. u 12:34
Play ponuda

Taylor Swift dala je veliki intervju za Rolling Stone u kojem je između ostalog progovorila o svađi s Kanyeom Westom

>> Taylor Swift otkrila što je napisala u dnevniku nakon što joj je Kanye West prekinuo govor na dodjeli MTV VMA nagrada 

Pjevačica i reper već deset godina imaju turbulentan odnos, a sve je počelo na dodjeli MTV-jevih nagrada 2009. kad je West prekinuo njen govor rekavši da je nagradu umjesto nje trebala dobiti Beyonce

Iako im se odnos u godinama koje su uslijedile popravio, 2016. je sve palo u vodu kad je Kim Kardashian objavila telefonski razgovor u kojem se čini da je Taylor Kanyeu dala odobrenje da ju spomene u svojoj pjesmi 'Famous', iako je prije toga javno govorila drugačije. 

Činilo se da je Swift uhvaćena u laži pa se povukla iz javnosti i mjesecima nitko nije znao gdje je ni što radi. A onda se vratila s albumom 'Reputation' na kojem je, između ostalog, opjevala i tu svađu. 

>> Svađa na sceni: Taylor odgovorila na teške prozivke Kim Kardashian

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

A sada je napokon progovorila o cijeloj situaciji i poručila da je Kanye dvolični manipulator

"Zapravo mi je dosadila dinamika između mene i njega. A to se nije temeljilo samo na tom telefonskom razgovoru i na toj pjesmu. To je bila neka vrsta lančane reakcije", rekla je pjevačica. 

Otkrila je da je silno htjela zadobiti njegovo poštovanje te da su bili na dobrom putu do normalnog, prijateljskog odnosa. Odlazili su na večere i razgovarali o glazbi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
MLJAC

Mileram torta s borovnicama idealan je desert za svaku prigodu: Evo kako je priprema Martina

"Mrzim to kod sebe, to što sam silno htjela njegovo odobrenje, a on me cijelo vrijeme ponižavao. Ali, tako je bilo", rekla je. 

>> Kim vs. Sarah Jessica, Kanye vs. Taylor... 15 najpoznatijih celebrity svađa koje nikad nisu razriješene 

Na dodjeli MTV VMA nagrada 2015. Taylor je Kanyeu uručila nagradu za životno djelo jer je on inzistirao na tome. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Nazvao me tjedan dana prije dodjele i rekao mi da bi jako volio da mu ja uručim tu nagradu, da bi mu to puno značilo. Sat vremena smo pričali, a on je objašnjavao razloge zbog kojih bi mu to toliko značilo jer on za biti najdivniji kad treba", otkrila je. 

No, kad se West popeo na pozornicu, izjavio je da je zapravo MTV nagovorio Taylor da mu uruči nagradu kako bi si povećali gledanost. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

www.profimedia.hr

"A ja stojim u publici, u zagrljaju s njegovom ženom, i osjetim kako mi tijelom prolaze trnci. U tom trenu sam shvatila da je jako dvoličan. Kad nitko ne gleda, želi biti pristojan i dobar prema meni, a kad želi ispasti cool, priča sranja pred cijelim svijetom. I to me jako uzrujalo", rekla je Taylor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>> Taylor Swift rasplamsala davnu svađu s Kim Kardashian: 'Ona je nasilnica'

West joj je drugi dan poslao buket cvijeća i ispričao se, a ona je odlučila ne raditi dramu oko toga. A onda se dogodio telefonski poziv koji je na kraju presudio njihovom turbulentnom prijateljstvu. 

Naime, Taylor cijelo vrijeme tvrdi da joj je Kanye rekao za jedan stih, no da rečenicu 'I made that bitch famous' nije niti čula, a kamoli odobrila. 

"Kad je objavio cijelu pjesmu i kad sam je prvi put čula, to je bila kap koja je prelila čašu. Ako želiš biti u lošim odnosima sa mnom, budi, ali barem budi iskren oko toga", zaključila je Swift. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
roditeljstvo u kasnijoj dobi

Nikad nije kasno: Ovi su poznati frajeri postali očevi nakon 50. godine

Play ponuda

Više s weba