Ostalo

Tea Tairović uhićena na aerodromu u Njemačkoj, trenutno je u pritvoru

''Bila je vidno zbunjena i malo uplašena, video sam kako je privode'', rekao je izvor

RTL.hr
09.10.2022 17:00

Poznata srpska folk pjevačica Tea Tairović ovoga vikenda boravila jeu Njemačkoj, gdje je održala mini koncertnu turneju. U nedjelju ujutro krenula je prema aerodromu kako bi se vratila u Srbiju, ali kako prenosi Telegraf, tamo je uhićena.

Na aerodromu ju je uhitila financijska inspekcija te se pjevačica trenutno nalazi u pritvoru, a kako saznaju srpski mediji, do daljnjeg joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Razlog uhićenja još uvijek nije poznat.

''Bila je vidno zbunjena i malo uplašena, vidio sam kako je privode'', rekao je izvor.

Tea Tairović

Inače, Tea je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica na Balkanu. Publiku, osim pjevanjem, privlači i atraktivnim izgledom te plesnim pokretima. Osim nastupa u velikim klubovima i dvoranama, često je angažiraju i za privatne proslave te svadbe.

Karijeru je započela natjecanjem u emisiji 'Zvezde Granda', a već je na početku karijere snimila duet s legendarnim pjevačem Šabanom Šaulićem . Tairović i Šaulić su 2017. godine objavili pjesmu 'Otkad tebe znam' koja danas na YouTubeu ima preko 65 milijuna pregleda.

Tairović je bila i jedna od posljednjih ljudi koja se družila sa Šaulićem na njegovom posljednjem nastupuprije kobne prometne nesreće 17. veljače 2019. godine u kojoj je izgubio život. Tea pukim slučajem nije bila u tom automobilu, a iako je surađivala s pjevačem i bili su bliski, nije došla na njegov sprovod.