Ostalo

Teška bitka za zdravlje nije ju slomila: Anđa se vratila manekenstvu!

Čini se da Anđa Marić iz borbe s teškom autoimunom bolešću polako izlazi kao pobjednica. Dokaz tomu je i povratak manekenskim ulogama. Nije pozirala samo fotografu, već i našem Vinku Paiću kojem je otkrila sve svoje tajne, ali i planove.

RTL
17.06.2014 18:13

Unatoč tome što su joj liječnici dijagnosticirali upalu moždanih ovojnica i predvidjeli život u invalidskim kolicima, Anđa Marić nije se slomila. Teška bitka za zdravlje i skrbništvo nad sinom ovu je hrabru Zagrepčanku samo osnažila! Pa je tako postala zaštitno lice kampanje Zorana Aragovića za predstojeći Perwoll Fashion.hr Cruise Collection. Zato je valjalo opet stati pred objektiv i prisjetiti se starih manekenskih dana.

"To je bilo najdivnije iskustvo. Jer sam već sa 16 godina dobila posao svojih snova. Da budem barbika. Uvijek govorim ženama, koje misle da ja super izgledam - Ne, ja isto izgledam kao šlapa! Dok me profesionalne ruke ne urede", rekla je Anđa.

"Anđu znam sto godina. Stalno smo nešto surađivali. Bile su tu neke kampanje, fotkanje, nosila mi je i revije. Nakon ovoga što joj se desilo još smo se više zbližili. I rekao sam: Gle Anđa, idemo nešto raditi. Nema kukanja, nema depresije. Drago mi je da je pristala. Danas uživamo, super je atmosfera i to mi je najbitnije", rekao je Aragović.

Kad su u pitanju manekenski uzori, Anđa kao iz topa izbacuje jedno ime.

"Carmen Dell'Orefice. Ona ima 80 i nešto godina. Rastura u reklamama za satove i mislim za inkontinecijske pelene. Ali to nema veze jer je jako, jako lijepa. Ja bih htjela biti kao ona", kaže.

"Sviđa mi se što radim s ljudima koji su otkačeni i drugačiji. Katica i Billy mi naprave nešto što sam ja htjela. Gašperu se jako sviđa kad imam ravnu kosu. Uvijek kad se vratim s nekom lijepom frizurom, kaže mi: Mama, tako si mi najljepša. Jedva čekam da mu pošaljem sliku. Ovaj tjedan su u školi u prirodi", dodala je.

A u ovoj redovitoj školi Gašperu priroda ide dobro. No zato, u petom razredu muku muči s jednim drugim predmetom.

"Zaključila mu je jedinicu iz slovenščine. Nemam komentara na to", kaže Anđa.

Mama i sin već rade planove za nadolazeće ljetne dane.

"Moramo obići sve naše rođake i u Hercegovini i u Mađarskoj. Većinu ljeta provodim sa svojim roditeljima jer oni jedva čekaju svog unuka. I ja se jako veselim periodu u kojem ću opet biti dijete. Jer trebam brigu, njegu i topao obrok", dodala je.

Ova modna bajka privedena je kraju, no zato ćete u jednoj drugoj moći uživati vrlo brzo.

"Perwoll Fashion.hr Cruise Collection ove se godine odvija prvi put u Zagrebu. Nakon 4 godine morske scenografije selimo se na jednu od najljepših pozornica u gradu Zagrebu, a to je park kralja Tomislava. 27. i 28. lipnja smo u tom parku na jednoj prekrasnoj modnoj pozornici", rekla je Romana Dugandžija , PR manager Fashion.hr-a.

A na pozornice, i to one glazbene, vraća se i Anđa!

"Nadam se ove jeseni. S tim da će moje pjevanje biti slično mojem hodu. Puno sam razmišljala o tome. To nema veze jer je pjesma odlična. Ja nikad nisam bila tip pjevačice koja se previše oslanjala na svoj izgled. Ili izvođenje. Više sam bila single songwriter. Tako da jedva, jedva čekam!"

Čekamo i mi sigurni da u rukama ima pravi hit o kojem će se itekako pričati!